2777
2789
عنوان

یه اخلاق خوب و یه اخلاق بدت رو بگو🌝🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 74 پست
اخلاق خوب امیدم به خدا زیاده و در خیلی از شرایط خوشبینم اخلاق بد گشادم🥴

چه خووووب

اینو همه درگیرشیم😂😁

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

اخلاق خوبم منطقی ام تو احساسی ترین موارد هم با منطق تصمیم میگیرم

همیشه اطرافیانم تو مشکلاتشون بام حرف میزنن بخاطر این اخلاقم

اخلاق بدم اینه حرف بقیه خیلی برام مهمه فکر میکنم همه قراره دوسم داشته باشن تو خلوت خودم گاهی با خودم میگم نکنه ب قول دهه هشتادیا پیکمی ام😅

کلا اخلاق مزخرفیه هم ذهن خودم اروم نیست هم اطرافیانم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخلاق خوب مثلا میتونم بگم آدم دل رحمی و مهربونیم. خیلی انعطاف پذیرم اخلاق بد مثلا وقتی عصبی میشم خشم ...

یه مهربون ب تمام معناااا همیشه کسایی که زود عصبی میشن قلب های مهربونی دارن😍😍

چه خووووباینو همه درگیرشیم😂😁

آره والا خیلی بده همه کارامون مونده🥲😂

متاهل❤️💍   چقدر دوست دارم..🥺  دست های مردانه ات را..🫠   که دست های کوچکم را..🐥  در آن جا میدهی..🥲  و نوازش میکنی..🤴 تا بفهمم تو کنارم هستی..❤️‍  و من تکیه گاهی مطمئن دارم...🩷🧡💛💚💙🩵💜❤                                 

بیشتر ببینید
منمصبورم همین اخلاقم تو بعضی شرایط به نظر مردم عالی میرسه تو بعضی شرایط اعصاب خورد کننسبیته دیگه چیک ...

دقیقا واسه خودمون خوبه ولی اینکه در مورد دیگران صبور باشیم سوءاستفاده میکنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
اخلاق خوبم منطقی ام تو احساسی ترین موارد هم با منطق تصمیم میگیرمهمیشه اطرافیانم تو مشکلاتشون بام حرف ...

بهترین اخلاق خوب هم میرسه به شما🥰🥰

ولی اخلاق بد هم سخته😅نباید باب میل همه بود عزیزدلم حرف مردم همیشه هست شما اگه روی آب هم راه بری میگن نمیتونه شنا کنه

خوب رو ک نمیدونم ولی بدم اینه ک عجولم زود عصبی میشم 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید