2777
2789

خودم ، اخلاق بد : والا جیزی ب ذهنم نمیرسه ولی خب خیلی خیلی زود از حرف یا حرکت اطرافیانم ناراحت میشم

اخلاق خوب : خیلی مهربونو دلسوزم(:

و شماااا؟

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

صبور و خونسردم که این هم خوبه هم بد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سریع گریه میکنم، یعنی کافیه اراده کنم تا اشکم بیاد و این اصلا خوب نیست..🥲😂

خیلی رازدار و مسئولیت پذیرم 😌

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید

فقط بد دارم 

عجولم ،هرچی تو ذهنم باشه سریع میگم ،مودیم ،سریع وابسته میشم،خیلی یچم،همش عذاب وجدان میگیرم حتی اگع کار بدی نکنم

خیلی ضعیفم وباهرچیزی بحران میگذرونم ،همش باید کسی مواظب باشه 

اخلاق خوب مثلا میتونم بگم آدم دل رحمی و مهربونیم. خیلی انعطاف پذیرم 

اخلاق بد مثلا وقتی عصبی میشم خشمم رو نمیتونم کنترل کنم و به خودم آسیب میزنم. 

نمیتونم در برابر ناحقی ساکت بمونم حتی اگر به ضررم باشه 😵‍💫🥴❤️

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻

اخلاق خوب   امیدم به خدا زیاده و در خیلی از شرایط خوشبینم 

اخلاق بد  گشادم🥴

متاهل❤️💍   چقدر دوست دارم..🥺  دست های مردانه ات را..🫠   که دست های کوچکم را..🐥  در آن جا میدهی..🥲  و نوازش میکنی..🤴 تا بفهمم تو کنارم هستی..❤️‍  و من تکیه گاهی مطمئن دارم...🩷🧡💛💚💙🩵💜❤                                 

بیشتر ببینید
صبور و خونسردم که این هم خوبه هم بد

منم

صبورم همین اخلاقم تو بعضی شرایط به نظر مردم عالی میرسه تو بعضی شرایط اعصاب خورد کن

نسبیته دیگه چیکارش کنیم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

اخلاق خوب:با دشمنمم مهربونم 

اخلاق بد:به هیچ کس کار ندارم تو کارو مشکلات خودمم وبهم کار داشته باشن و  اگه اذیتم کنن تا ابد تو ذهنم می مونه و هرروز هروز اونو تو ذهنم بزرگ و بزرگ میکنم از پا در میام خیلی بده این اخلاقم کاش فراموش کردنو بلد بودم یه ساعته فراموش کردن اون بدی باز دوباره میاد تو ذهنم