2777
2789
مواظب باش عفونت نگیریمن گذاشتم ۲ماه بعداز زایمانبهم نساخت تا یک سال خونریزی های پریودم شدید بود بعدش ...

سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟

چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم داشتی ؟ 

برای منم نخش معلوم نیست ، دکتر گفت باید کورتاژ بشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟ چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم د ...

سلام عزیزم من سال ۹۶بود تو دولتی یادم نیس دقیق ولی یه تومن بیشتر نشد

نه پریود نبودم بیهوش کردن سریع دراوردن

یه شبم بستری بودم بعدش مرخص

تهرانی؟

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

سلام عزیزم ، رفتی بیمارستان با بیهوشی دراوردن ؟ تو پریودی برات درآوردن ؟ چقدر هزینه ات شد ؟ درد هم د ...

نه دردنداره که

ولی کورتاژ نشدم من نمیدونم چطوریه

دو سه دکتر برو بعضیاشون وسیله دارن در میارن

سریع نرو کورتاژ

من دکتره که گذاشت گفت  وسیله تو اینجا تدلرم مطبم دارم بیا اونجا دربیارم نرفتم

نه دردنداره کهولی کورتاژ نشدم من نمیدونم چطوریهدو سه دکتر برو بعضیاشون وسیله دارن در میارنسریع نرو ک ...

یعنی اگه با وسیله ی خودش درمیاورد ، نیاز به بستری نبود ؟

بهش که فکر میکنم تنم میلرزه ، حوصله ی دردسر ندارم 😫

یعنی اگه با وسیله ی خودش درمیاورد ، نیاز به بستری نبود ؟بهش که فکر میکنم تنم میلرزه ، حوصله ی دردسر ...

اگه بتونه درمیاره اگه نه

اصلا سخت نیست من نوزاد داشتم فکرکن نذاشتن پیشم بیاد شیر خودمم میخورد تا فرداش پیشم نبود اگه بچه کوچیک نداری راحت باش بابا ترس نداره بخدا

اگه بتونه درمیاره اگه نهاصلا سخت نیست من نوزاد داشتم فکرکن نذاشتن پیشم بیاد شیر خودمم میخورد تا فردا ...

بچه هام بزرگن ، حوصله ی دکتر رفتن و بیمارستان و اینچیزا رو ندارم 😢