2777
2789
والا ماهم از خدامونه خداکنه بگیرن ولی بعید میدونم

آره حالا منم درصدام این نیست خدایی 

من زیستم 50 تا 75

شیمس 45 تا 55

قیزیک 50 تا 65

ریاصی 37

زمین 60

ایناست 

ولی خب استرس دارم گفتم اگر کم بشه ببینم چی قبول میشم 

امسال سنجش اعلام کرد زیبا جان ❤️البته من میانگین درصدام بالای 50هست میترسم به این درصدا برسم خدایی ن ...

عزمزمه میانگین ۲۰ ۱۶هزار نمیشه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حالا منم درصدام این نیست خدایی من زیستم 50 تا 75شیمس 45 تا 55قیزیک 50 تا 65ریاصی 37زمین 60ایناست ...

اینا میانگین ۳۰عه؟😐😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
یه سوال شما میدونی چطوری تعداد جفت الکترون ناپیوندی توی صابون باید بدست آورد؟

سلام عزیزم 

آره عزیزم ببین توی صابون همه ی کربن ها که به هیدروژن وصله و جفا الکترون ناپیوندی نداره هیدروزن هم همینطور میمونه اون اکسیژن ها که هر کدوم دو تا جفت ناپیوندی داره 

اگر بخش یونی هم حساب کنی سدیم هم هست که 3 جفت ناپیوندی داره (البته نمیشه اینو گفت چون یونه ولی خب گاهی درنطر میگیرن) 

سلام عزیزم آره عزیزم ببین توی صابون همه ی کربن ها که به هیدروژن وصله و جفا الکترون ناپیوندی نداره هی ...

وای ممنونم ازت خیلی فکرم درگیر بود

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

امسال سنجش اعلام کرد زیبا جان ❤️البته من میانگین درصدام بالای 50هست میترسم به این درصدا برسم خدایی ن ...

اشتباه گفته عزیزم 😑😂

من خیلی آشنایی دارم از رتبه و تراز مطمئن ام نمیاری با درصد ۳۰ 

اونم پزشکی 

میانگین باید بالای ۶۰ باشی پزشکی قبول بشی