2777
2789

هروقت هرچیزی ب بابام و داداشم گفتم فرداش همه خبر داشتن🤦🏻‍♀️ مخصوصا داداشم

بارها هم بهش گفتم نگو  حتی مسائل خصوصی خانواده مادریم میره ب خانواده پدریم میگه

ی خاستگار دارم  ی چیزی در موردشون دیده بودم ب مسخره برای داداشم تعریف میکردم

داداشمم دیشب رفته خونه پدر بزرگم به همه گفته🤦🏻‍♀️

ی مهمونم داشتیم خیلی جوون و خوشگل بود ولی سنش یکم زیاد بود

به من سنش رو گفت منم دیگ بعدش ب مامانم که گفتم داداشمم شنیده بود

خانواده پدریم  ب داداشم گفتن شنیدیم مهمونتون شبیه دخترای ۲۰ ساله بوده داداشم سن دقیقشو بهشون گفته😐 اخه ب تو چ میری سن زن مردم رو میگیییی  

پسرعمه های بابامم اونجا بودن  حالا حس میکنم ب گوششون میرسه🤦🏻‍♀️

اصلا عادت به حرفای خاله زنکی نداره ها ولی خانواده بابامو میبینه اینجوری میکنه😐

الانِ ک  دعوامون شه🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اصلا کی با مرد جماعت غیبت و درد و دل میکنه عجیبی تو

داداشمه خب🥲

این همه ادم با داداششون صمیمین همه چی میگن

نباید بره بگه ک

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا اخلاقای خاله زنکی داره😄😄

برادر ندارم ولی پیش همسرم هر حرفی زدم هیچ احدی ازش خبردار نشده. 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

بابای من بسیار رازداره یه حرفی بزنم بگم به مامان هم نگو هرگز نمیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
وای خدا نصیب نکنه آدم دهن لق منم دارم همچین آدمهایی دور و برم خیلی سخته

خیییلی سخته

من الان دارم از استرس میمیرم

ی چیزی  از خاله های خاستگارم دیده بودم اونو ب شوخی بهش گفتم

شوهر خالهه هم با خانواده پدریم و مادریم خوبن

حرف بدی نبوداا ولی گفتنشم درست نبود

برسه ب گوششون بد میشه🥲🥺

اتفاقا اخلاقای خاله زنکی داره😄😄برادر ندارم ولی پیش همسرم هر حرفی زدم هیچ احدی ازش خبردار نشده.

پسرعمه هام خیلی خاله زنکن

با فامیل پدریمم خوبه داداشم

داره شبیهشون میشه🤦🏻‍♀️

بابای من بسیار رازداره یه حرفی بزنم بگم به مامان هم نگو هرگز نمیگه

مردای اطراف من همه دهن لقققق

بابام ب عموم میگه این موضوع به کسی نگو فرداش همههه خبر دارن

حتی راز خودشونم نگه نمیدارن🤦🏻‍♀️

خیییلی سختهمن الان دارم از استرس میمیرمی چیزی از خاله های خاستگارم دیده بودم اونو ب شوخی بهش گفتمشو ...

درکت میکنم، برو اولتیماتوم بده بهش تاکید کن نگه ، ولی خب خیلی هم حساس نباش وگرنه خودت اذیت میشی من دیگه یاد گرفتم خودم رعایت کنم هرچیزی رو نگم چون واقعا دهن لقن اصلا هرچی هم بگم باز فایده نداره

درکت میکنم، برو اولتیماتوم بده بهش تاکید کن نگه ، ولی خب خیلی هم حساس نباش وگرنه خودت اذیت میشی من د ...

دیگ بمیرمم چیزی بهش نمیگم

اینقدر ایندفعه  بهم استرس وارد کرد

امروزم بهش گعتم خیلی دهن لقی همش حرفای خونه رو بیرون میبری