2777
2789
عنوان

برا کنکور جز فرهنگیان هیچی نخوندم سفید بدم❓️😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری که خیلی راحته چون شماکه برای فرهنگیان خوندی قشنگ بلدی دیگه

اره تراز کلم میشه ۶۵۰۰

ولی میگم شاید چون بقیه خیلی خوندن منو دعوت نکنن

میگم شما اطلاع دارید که اگه سفید تحویل بدیم کنکور اصلی رو ، تراز میشه ۳۰۰۰ یا ۴۰۰۰

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

منطقه سه بود دقیق تر نمیتونم بگم

ممنونم🙏🏻❤️امیدوارم کردی خدا خیرت بده

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

معدل نهایی و میگم

بستگی به رقبا داره

هرچقدر معدل بالاتر ، تایید نهایی بهتره

البته تراز نصاحبه هم مهمه

فقط حواست رو جمع کن عزیزم‌ خوب بزن منابع فرهنگیان رو در حد ۹۰ اینا

اره کامل خوندنش تو ۲۰دقیقه آزمدن پارسال و حل کردم

🥰🙏🏻

مگه فقط با دفتترچه فرهنگیان میشه قبول شد ؟ 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

بیشتر ببینید
مگه فقط با دفتترچه فرهنگیان میشه قبول شد ؟

تراز اختصاصی با فرهنگیان جمع میشه

مگه نمیگی دوازدهم و خوندی خب دیگ از دوازدهم هس دیگ

نهایی خوندم 

عید اصلا تست نزدم و مرور نکردم.برا همون نهایی هم شیمی و فیزیک و ریاضی رو فراموش کردم ولی بعد کنکور استرسم کم بشه ، میرسم مرور کنم تو ۲۰روز

اره تراز کلم میشه ۶۵۰۰ولی میگم شاید چون بقیه خیلی خوندن منو دعوت نکننمیگم شما اطلاع دارید که اگه سفی ...

نه باهم صحبت کرده بودیم چند شب پیش گفتید ظرفیت شهرتون زیاده 

نمیخواد انقدر به خودت استرس بدی مطمئن باش یکی از اونا شما هستی 

بعدم بعد این همه خوندن دوتا سوال شیمی نمیتونی جواب بدی؟

یدونه موازنه نمیتونی حل کنی؟ قانون هس بنظرم اریبهشت امسال میاد چون پارسال اردیبهشت نیومد 

دوتا سوال مفاهیمم قطعا میتونی جواب بدی 

یا ریاضی یدونه مثلثات قطعا میتونی جواب بدی و احتمال دوازدهم رو...

فیزیکم بهت گفته بودم همایش ببین دیدی؟ خیلی میتونست بهت کمک کنه لاقل مغناطیس رو بخون 

پس سفید نمیدی مطمئن باش

تراز اختصاصی با فرهنگیان جمع میشه

تراز اختصاصی چیه ؟ 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

بیشتر ببینید