2777
2789

فقط منابع فرهنگیان و فولم و مطمئنم همه رو جواب میدم

ولی کنکور اصلی رو صفر صفر صفرم

فقط نهایی بلدم معدلم خوبه

حالا فردا مشاور میگه سفید بده و تمرکزت رو دفترچه فرهنگیان باشه

رشتم ریلضیه

اگه بخوام سفید بدم تراز کلم با فرهنگیان میشه ۶۵۰۰

چیکار کنم ؟ حستون میگه امیدی هست؟

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

منم برعکس کنکور اصلی رو خوندم فرهنگیانو نخوندم البته چون علاقه ندارم به زور مشاور ثبت نام کردم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه شده یکی دوسه سوال حل کن انشاءالله دعوت بشی

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

میشه بیاید تایک اخرم در مورد کنکوره

اجازه نمیدم پروفایلمو برداری ،اون دنیا مدیون میشی میام جلوتو میگیرم از من گفتن بود! 🗿              یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید
اره هس فک نمیکردم فقط با منابع فرهنگیان کسی 6500بشه ترازش

تراز اصلی × ۶

تراز فرهنگیان × ۴

جمعشون ÷ ۱۰

این میشه تراز کل فرهنگیان

من تراز کنکور اصلیمو ۴۰۰۰ گرفتم

تراز فرهنگیان و هم ۱۰۰۰۰

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

برا فرهنگیان چقد باید باشه معدل؟

معدل برای دعوت به مصاحبه شدن تاثیری نداره

ببین اگه شده یکی دوسه سوال حل کن انشاءالله دعوت بشی

انقدر مخم رد داده که حتی ۱سوال هم نمیتونم بزنم

انقدر مخم رد داده که حتی ۱سوال هم نمیتونم بزنم

بابا یدونه هی میتونی بهتر از هیچیه

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

بابا یدونه هی میتونی بهتر از هیچیه

اخه الان سوالای چند سال اخیر و میبینم ، حتی ۱سوال هم نمیتونم بفهمم

همه فرمولارو یادم رفته

اخه الان سوالای چند سال اخیر و میبینم ، حتی ۱سوال هم نمیتونم بفهممهمه فرمولارو یادم رفته

چی بگم برو سرجلسه نگاهی بنداز شاید تونستی 

وقتی برا نهایی اماده ای حتما میتونی یه سوالایی از دوازدهمم جواب بدی بدون استرس بگرد سوالای دوازدهم که اسونن رو پیدا کن انشالله میتونی مثلا فیزیک اتمی یا فصل سه و چهاار شیمی دوازدهم اسونه