2777
2789
عنوان

بچم پی پی شو خورد تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 101 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نمی‌فهمم حرف زدن بعضی هارو من اومدم اینجا نظر می‌خوام راهنمایی می‌خوام یا میخندن یا استیکر تهو ...

توجه نکن بهشون عزیزم.

دیشب ی خانومی تاپیک قلیون زد و ی سوال معمولی پرسید.

خیلیا اومدن اه اه و پیف پیف کردن و تیکه انداختن و حتی توهین کردن.اما این خانوم اصن انگار نمیدید پیامشون رو.هییییچ کدوم رو ریپ نزد ک بخواد نشون بده ناراحت شده و کلا دایورت کرد.با اونایی ک جواب درست داده بودن چت میکرد بدون هیچ حرف بدی.خیلی حال کردم با این حرکتش.چقد خوبه هممون یاد بگیریم این کامنتارو ندید بگیریم.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
همه میرن دسشویی ولی نمیخورنش که معلومه حال هرکسی که اینتاپیکو خوندن بد شده حالا یا بروز داده یا نهوق ...

دیگه این بچه است طبیعتن نمیفهمه

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

دیگه این بچه است طبیعتن نمیفهمه

اون بچس شما که مادری یکم بیشتر مراقب بچه باش عزیزم .. 

الان اگر فامیل شوهر یا خود شوهرت بفهمن میدونی چقد دیدشون بد میشه ؟ 🌷

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
یمدت دیگا حتما ببر چکاپ بدهخدایی نکرده انگل نگیرهاینایی ک میگن چیزی نمیشه رو درک نمیکنم

وای انگل بگیره چیکار کنم😭 خطرناکه ؟

دختر و پسر نازم فرشته های زندگی من 

یعنی نبرمش؟

الان ویروس زیاد هست. هم اسهال و استفراغ . هم سرفه هم آبله مرغان. الان بچه های من چند روزه سرفه میکنند خوب نمیشن. محیط بیمارستان و مطب هم آلوده هست. به نظر من بچه که علائمی نداره. مشاوره تلفنی یا آنلاین بشی بهتره.

وای انگل بگیره چیکار کنم😭 خطرناکه ؟

نترس.دکتر دارو میده اگر انگل بگیره

و اینکه انگل مسریه.ینی اگر بچه بگیره ممکنه شماها هم بگیرین و دارو به کل خانواده میده

حالا نگران نباش.ولی باید تست بده.مثلا یه هفته دیگه

خب میچرخه رو شکمش تکون میخوره همه جارو کثیف میکنه.بچه من که یه دقیقه هم آروم نمیگیره براش محافظ تعوی ...

نه موقع تعویض پوشک که نه 

دختر من اینکار رو وقتی میکرد که میرفت یه گوشه کنجکاوی میکرد دست میکرد تو پوشکش تا میمومدم به خودم بجمبم یه گندی میزد یه دوره همش مشغول شستشو بودم