2777
2789

من با دو تا از فامیلای نزدیکم این رابطه منجر به قهر شد بعد رفتن دختر خاله هام بدمو پیششون گفتن اونا هم قهر کردن بعد به گوشم رسیده گفتن ی چیزایی راجبمون گفته هیچ وقت نمیبخشیمش باید بیاد رو برو کنه ببینیم چرا این حرفا رو زده فقط میخوایم باهاش در حد سلام علیک باشیم رفت و آمد نه اون ارتباط قبلی هم نمی‌خوایم باهاش داشته باشیم حتی اگر معذرت خواهی کنه بچه ها اینا رو شنیدم از استرس و اظطراب و حال بد خوابم نمی‌بره امید داشتم این رابطه فامیلی درست شه امیدم نا امید شد چرا انقد روزگار باهام بد تا می‌کنه الان چکار کنم من حالم خیلی بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلا باهم خیلی خوب بودیم دختر خالم شاید عروسیش نزدیک باشه با این حرف ها بنظرتون دیگه معذرت خواهی اینام فایده نداره؟؟یعنی نرم عروسیشون یا چیزی چکار کنم حالم بده 

رابطه درست نشه دوبار پشت سرت حرف میزنن بعد یادشون میره از همچین ادمایی دوری کن

چکار کنم الان برم معذرت خواهی کنم نکنم برم عروسی نرم بقران از دیشب دارم میمیرم از سردرد

نمی‌دونم نگفتن چی گفتم ولی یکیش درست بود رفتن همه حرفایی بینمون بهم دیگه گفتن

خب بد شد که،ببین اگه معذرت خواهی هم کنی هیچی مثل سابق نمیشه عروسی هم بری تحویلت نمیگیرن احتمال بی محلی هست 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

هر وقت خواستن خودشون بیان روبرو کنن

اما ظاهرا یه حرف های بد و دروغی در موردشون گفتی که میخوای بری عذر خواهی کنی 

ولی به نظرم نرو و انکار کن ، البته اگه صداتو ضبط نکردن و متن چت ازت ندارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اگه محترمانه زنگ زد دعوتت کرد سنگین برو سنگین برگرد این رابطه های خاله زنکی رو هم بذار کنار با چهارتا از فامیلای ادم حسابیتون رفت و امد کن...اینایی که گوششون به دهن این و اونه قابل اعتماد نیستن

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
هر وقت خواستن خودشون بیان روبرو کنناما ظاهرا یه حرف های بد و دروغی در موردشون گفتی که میخوای بری عذر ...

نمی‌دونم بخدا راجب چیه چه حرفی از من گفتن اینا خدا لعنتشون کنه از دیشب دارم فکر و خیال میکنم 

نمی‌دونم بخدا راجب چیه چه حرفی از من گفتن اینا خدا لعنتشون کنه از دیشب دارم فکر و خیال میکنم

غیبت ها و بدگویی هایی که کردی رو بازگو کردن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم