2777
2789
عنوان

به نظرتون بنده بی عرضه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 29 پست
شوخی بود. دیگه. اتفاقا خیلی هم اکتیو هستی. ولی ذهن ما همیشه ناراضی هست و یه موضوع رو از خودش در می ا ...

عذاب وقتی اتفاق میفته چیزی  بین کسایی که ده برابر ازت بیشتر میدونن بلد نباشی 

واقعا کم نیس فقط این نیس هر روز ذره ذره اب شدن با خوشحالی سخت هس

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

شوخی بود. دیگه. اتفاقا خیلی هم اکتیو هستی. ولی ذهن ما همیشه ناراضی هست و یه موضوع رو از خودش در می ا ...

فعال نه اکتیو😁 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر هر هر. چقدر بانمکی. و بی ربط حرف می زنی

چته تو مثل ادم نمیتونی حرف بزنی من خیلی مودبانه باهات حرف زدم

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

همه اینایی که گفتی هیچ نقشی نمی تونه تو زندگی امروزه داشته باشه

زندگی به سبک امروزی زندگی نیست، این هر روز هر ثانیه شکستن، و فرو ریختن و نابود شدن

امیده اوضاع زندگیت اونطور که دوست داری بشه.

منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب...

چته تو مثل ادم نمیتونی حرف بزنی من خیلی مودبانه باهات حرف زدم

منم مودبانه جوابتو دادم. مگه می تونی بی ادبی کنی!!!!!! به زبون خودت حرف زدم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

همه اینایی که گفتی هیچ نقشی نمی تونه تو زندگی امروزه داشته باشهزندگی به سبک امروزی زندگی نیست، این ه ...

گاهی انید با تموم شدن شرایط ته میکشه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

منم مودبانه جوابتو دادم. مگه می تونی بی ادبی کنی!!!!!! به زبون خودت حرف زدم.

خب چرا یهو عصبی میشی دو تا اذمیم باهم حرف میزنم جایز بود با این لحن حرف بزنی 

چرا دوست داری تو همه کارها عالی باشی این چیز خوب نیست ما تلاشمون میکنیم ولی قرار نیست تو هر کاری بهت ...

چون مجبورم یا باید زندگیم هموار کنم یا تو مشکلاتش غرق شم

خب چرا یهو عصبی میشی دو تا اذمیم باهم حرف میزنم جایز بود با این لحن حرف بزنی

شما از کجا فهمیدی. عصبانی شدم!!! چرا منو قضاوت کردی. من البته شما رو دوست دارم. وکسی ام قضاوت نمی کنم و شما و هیچ کس دیگه هم نمی تونه عصبیم کنه.چون نه این دنیا و نه حرف کسی و جدی نمی گیرم. البته شما حرف لغو و بیهوده زدی منم پاسخ بایسته دادم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

شما از کجا فهمیدی. عصبانی شدم!!! چرا منو قضاوت کردی. من البته شما رو دوست دارم. وکسی ام قضاوت نمی کن ...

یکم به حرفات فکر کن الانم توهین کردی

من میگم کمالگرای چیزی خوبی نیست خودم دچارشم ولی میخوام خودم تغییر بدم چون خود آدم آزار میده

راهی ندارم ببین الان میگی چرت نگو اما اگه ...........

باید کل کارای خونه رو من کنم

برم سر کار

از اونجا خسته و کوفته برگردم حرف های بابام بشنوم

ما برات چی کم گذاشتم بقیه خوب هستن تو بدی فلانه بهمانه ای کاش هیچوقت به دنیا نمیومدی حال این حرفا ررو ندارم الانم ناراحتم میکنن چه برسه اون موقع خسته شدم در کل امیدوارم درک کنی دست خودم نیس