2777
2789

سایت فوق العاده مثبتی هست ماشالا همه با تجربه با سیاست ولی کار درست 

فقط یه خواهشی دارم بعضی ها یه کم زود قضاوت میکنن ممکنه دل طرف بشکنه اگر انتقادی پیشنهادی نصیحتی دارید تند و با لحن بد نباشه لطفا 

بهترین سایتیه که از سال ۹۴هستم اینجام زنده باشید

کاربری دست دونفره😊

سایت فوق العاده با کاربرای فوق العاده 

مسئولین بی خیال و‌ سایتی پر از باگ

./_بخاطر ژوژمان یک هفته تعلیق میکنم اکانتو تا به درسام برسم.‌..۱۷ تیر میام...اگه جایی جواب ندادم ناراحت نشید چون یه هفته ی پیش رو نمیام تا به درسام برسم...فعلاااااا ❤️ بابام انقدر بلند تشویم کرد که متوجه نشدم کی تشویقم نکرد❤️https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۷۰۲_۰۷۳۲۰۵_telegram_6u13.jpg

بیشتر ببینید

۵ درصد مواقع اینطورن ک شما گفتید

بقول اون دوستمون فعععععک نکنم🤔

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی بی اعصاب میشم حلال کنید 

کلا اخلاقم خوب نیس باید درستش کنم 😂😐😐🫠

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید

پس مشخصه پرت به پر اون دریده های بی چاک و دهن نخورده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من راضی ام عزیزم حرف اکثریت درسته لحنشون بده

تاپیکای پربازدید ۸۰ شون فوشه

حالا اگه لحن بد محسوب میشه بگذریم..

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

من گاهی بی اعصاب میشم حلال کنید کلا اخلاقم خوب نیس باید درستش کنم 😂😐😐🫠

تجربه ثابت کرده دلسوز ترین های سایت بداخلاقن😁

ولی عزیزم به خاطر این میگم رو لحنمون کار کنیم بعضی مواقع تو تاپیک ها شاید  حرفی که میزنیم یه نفر نجات بده ،ولی چون لحنمون بد بوده طرف ناراحت میشه گارد میگیره 

کاربری دست دونفره😊

پس مشخصه پرت به پر اون دریده های بی چاک و دهن نخورده

چرا تاپیک های من خیلی تعطیل شده 

ولی همه رو نمیشه با یه چوب روند

خوب هم زیاد هست 

بعضی ها هم خوبن حرفشون طلاس لحنشون بده متاسفانه

کاربری دست دونفره😊

چرا حس کردم داری مسخره میکنی😅

نه به خدا اینجا من خیلی چیزا یاد گرفتم تو دنیای واقعی همه فیلم بازی میکنن

اینجا آدما خودشون هستن

کاربری دست دونفره😊