./_بخاطر ژوژمان یک هفته تعلیق میکنم اکانتو تا به درسام برسم...۱۷ تیر میام...اگه جایی جواب ندادم ناراحت نشید چون یه هفته ی پیش رو نمیام تا به درسام برسم...فعلاااااا ❤️ بابام انقدر بلند تشویم کرد که متوجه نشدم کی تشویقم نکرد❤️https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۷۰۲_۰۷۳۲۰۵_telegram_6u13.jpg
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**
من گاهی بی اعصاب میشم حلال کنید کلا اخلاقم خوب نیس باید درستش کنم 😂😐😐🫠
تجربه ثابت کرده دلسوز ترین های سایت بداخلاقن😁
ولی عزیزم به خاطر این میگم رو لحنمون کار کنیم بعضی مواقع تو تاپیک ها شاید حرفی که میزنیم یه نفر نجات بده ،ولی چون لحنمون بد بوده طرف ناراحت میشه گارد میگیره