2777
2789
عنوان

از اینکه بچه ام میخواد به دنیا بیاد اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 53 پست

بنده خدا پریود میشه ک ی روری بچه دار بشه سینه در میاره ک ی روزی شیر بده مادر بشه 

زن انگار تک امر خلقت کارمند خداست خدا بندشو ب زن میسپاره تا ب این دنیا بیاره و بزرگ کنه از شیره جانش ب بندش بده خوب تربیتش کنی میشه اولیاء خدا 

این چیزا چیه بهش فکر میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم می ترسم‌ از پسش بر نیام واقعا این اونم نمیان واسه ات بچه نگه دارن من دختر خاله هام ۱۸ سال ...

چقد مثل منی 

منم خیلی میترسم انقد استرس دارم 

کاش بتونم خوب تربیتش کنم یه آدم خوب و مفید تحویل جامعه بدم 

کاش بچه خوبی تو مدرسه باشه 

مریض نشه سرما نخوره درد نداشته باشه

چندشم نمیشه از اینکه قرارع یه روزی بزرگ بشه میترسم

خوشبحالت امیدوارم سالم بدنیابیاد قدراین نعمتوبدون🙏🏻 

من خیلی واسه خودم ناراحتم و حسرت میخورم 😓 

کاش خدا هم منو امسال عروس کنه بختم باز شه. منم دلم میخواد مادرشم ارزومه😥😥😥

بنده خدا پریود میشه ک ی روری بچه دار بشه سینه در میاره ک ی روزی شیر بده مادر بشه زن انگار تک امر خلق ...

به این چیزا فکر میکنم اعصابم بهم میریزه کاش بتونم فقط بنده خوبی به دنیا بیارم یه ادم مفید

چقد مثل منی منم خیلی میترسم انقد استرس دارم کاش بتونم خوب تربیتش کنم یه آدم خوب و مفید تحویل جامعه ب ...

گلم‌  چند وقت بعد عروسیت باردار شدی 

اخه می گی سریع شدم‌

کلا مسئولیت سنگینی 

من چون اولاش نزدیک   از اولاش فعلا می ترسم