2777
2789

بچه ها بچه ام دختره 

از اینکه قراره یه روزی پریود بشه 

یه روزی سینه هاش رشد کنن 

اعصابم خورد میشه 

شاید من هورمونام بهم خورده انقد از همه چی بدم میاد 

ولی بهش فکر میکنم اعصابم بهم می ریزه 

اصلا دوست ندارم بشینم این چیزارو بهش توضیح بدم یه روزی🤢🤢🤢🤮🤮

خدایا این بنده هات چشونه 

خودت زنی همه اینارو داری ا خودتم چندشت میشه؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دخترت بدنیا میاد مامانش اینقد خوبه به فکرشه تو پریود بفکرشه .هواشو داره دردو دلاش باهاشه .غمخوار مامانشه.من عاشق دخترتم .خدا برات حفظش کنه بسلامتی بارتو زمین بزاری 🥰🥰🥰🥰

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

چندشم نمیشه از اینکه قرارع یه روزی بزرگ بشه میترسم

ببخشید دیگه تفسیرم از این استیکرا 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

چندش شدن بود

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

منم باردارم 

پسر بچه ام 

بلافاصله بعد عروسیم بارادار شدم هفت ماهمه 

انقد استرس بچه  داری رو دارم  چون تجربه و استعداد ندارم 

موندم بخدا   

می گم کاش بچه دار نمیشدم 😥

استرس دارم 

وقتی دخترت بدنیا میاد مامانش اینقد خوبه به فکرشه تو پریود بفکرشه .هواشو داره دردو دلاش باهاشه .غمخوا ...

نمی‌دونم خیلی استرس دارم میترسم نتونم خوب تربیتش کنم یا خوب بزرگش کنم 

نمی‌دونم خیلی استرس دارم میترسم نتونم خوب تربیتش کنم یا خوب بزرگش کنم

میتونی خوبم میتونی .کدوم مادریه از الان بفکر پریودی دخترش باشه .حتم دارم مادر خوبی میشی براش .دخترتم سرشار محبتت

اگر زخمهایت و درمان نکنی.به مروز زمان به کسانی ضربه میزنی .که در زخمت نقشی نداشتن                     💎💍💎

منم زود باردار شدم استرس هم چیو دارم میترسم از پسش بر نیام

دقیقا منم می ترسم‌ از پسش بر نیام 

واقعا این اونم نمیان واسه ات بچه نگه دارن 

من دختر خاله هام ۱۸ سالگی ازدواج کردن 

۱۹ سالگی باردار شدن 

چون ماماناشون فک می کردن بچه ان  تا ۷ ماهگی رفتن مراقبش و بزرگ کردن 

من ۳۰ سالمه 

الان خواهرم‌از الان گفت من ده روز هم بزور بتونم بهت کمک کنم 

البته انتظاری ندارم 

ولی در کل پوشک کردن بچه  حموم بردنش مریض نشه سخته کلا 😭