2777
2789
عنوان

کی اینجا پیام نور میخونه یا خونده

219 بازدید | 44 پست

لطفا اعلام کنه سوال دارم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میخونم

عزیزم من شهریه م کلا ۲۳۰۰ شده بود ۷۰۰ پرداخت کردم موند ۱۶۰۰

الان ک رفتم برای پرداخت دیدم شده ۳۶۰۰

شما دلیلشو میدونید؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

[QUOTE=380540523]عزیزم من شهریه م کلا ۲۳۰۰ شده بود ۷۰۰ پرداخت کردم موند ۱۶۰۰ الان ک رفتم برای پرداخت دیدم شده ۳۶۰۰ ...[/QUOTE

متاسفانه دلیلشو نمی‌دونم چون برام پیش نیومده ...

چرا به دانشگاه زنگ نمیزنی؟ 

به دانشگاه زنگ بزن قسمت شهریه هست اونجا توضیح میده برات 

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

[QUOTE=380540523]عزیزم من شهریه م کلا ۲۳۰۰ شده بود ۷۰۰ پرداخت کردم موند ۱۶۰۰ الان ک رفتم برای پرداخت ...

تازه الان متوجه شدم

تو حذف و اضافه درس اضافه کردی یا تغییر دادی؟

آره همون اولای ثبت نام قبل شروع کلاسها.اما بعدش که چندبار میرفتم میدیدم همون ۱۶۰۰ بود.مثلا دو سه هفته پیش همون ۱۶۰۰ بود

تازه الان متوجه شدم

فردا پس تماس بگیر 

هروقت که شهریه پرداخت می‌کنی حتما از پرداختت عکس بگیر 

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

فردا پس تماس بگیر هروقت که شهریه پرداخت می‌کنی حتما از پرداختت عکس بگیر

تو خوده سایت زده که ۷۰۰ پرداخت کردم.فکر کنم عکس هم دارم.نمیدونم چرا یدفعه انقد زیاد شده

تو خوده سایت زده که ۷۰۰ پرداخت کردم.فکر کنم عکس هم دارم.نمیدونم چرا یدفعه انقد زیاد شده

فردا حتما دانشگاه زنگ بزن یک قسمت اداری و پرداخت شهریه هست .. راهنماییت می‌کنه خودش سایت و نگاه می‌کنه 

فردا حتما دانشگاه زنگ بزن یک قسمت اداری و پرداخت شهریه هست .. راهنماییت می‌کنه خودش سایت و نگاه می‌ک ...

تازه میخواستم سریع پرداخت کنم که محل آزمون تغییر بدم

یعنی انقد اعصابم خورده میخوام گریه کنم

حالا چجوری انقدرو پرداخت کنم؟

دوشب تا صبح نشستم یه درسو خلاصه نویسی کردم برای تکلیف میانترم

چقد به استادا التماس کردم ازم مجازی امتحان بگیرن 

همش پودر شد رفت