2777
2789

فرنی شیر برنج

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم 🙂🔥#تیکر_هدف

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه زیر یک سال بشتر همون شیر باعث وزن دهیش میشه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من سرلاک میدم سیب زمینی آب‌پز یکم کوچولو بهش پودر آویشن میزنم با ماست محلی میدم شیر محلی میدم تخم مرغ آب‌پز میدم فرنی حریره ی بادام شیربرنج و..... البته پسر من تازه یک سالش شده و همه رو هم خیلی دوست داره

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

تخم‌مرغ کامل بده دیگه.نیمرو املت فرنی ارد بزنج 

فرنی با ارد نشاسته.فرنی با نشاسته گل

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید
هر چی جز تخم مرغ وبیسکوییت

😐😐😐😐

بله شماهم بچه رفلاکسی کولیکی داشتی ک هنوزم تو 10ماهگی باب. 100تا کار بکنی و نکنی تا رفلاکسش شدید نشه میگفتمت ک زرده میدادیش یا بیسکوییت 

😐😐😐😐بله شماهم بچه رفلاکسی کولیکی داشتی ک هنوزم تو 10ماهگی باب. 100تا کار بکنی و نکنی تا رفلاکسش ...

دختر منم کولیک وریفلاکس داشت تا 6ماه شبابیدار بود .....

غذاهایی مثل عصاره گوشت میدادم

الانم سه سالشه ساعت 6صبح سوپ گوشت میزارم ساعت 10بیدار میشه سوپش امادس 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹💚

بچم رفلاکسی هست بادوم خیلیییی بدش میشه

دخترمنم رفلاکسی ولی فرنی میتونی بعش بدی.حزیره بادوم نده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید