2777
2789
عنوان

این پیام خوبه به شوهرم بدم❓

127 بازدید | 11 پست

تو تاپیکای قبلم هست جریانش

خلاصش میکنم از عید موقتی با مادرشوهر زندگی میکنم خونه نداریم( الان زنجانیم خونه اجاره ای تو یزد داریم ک شوهرم الان خودشم یزده گفت شما نیایید بمونید پیش مادرم ک تنهاست این دو ماه رو بمون و پسرمم برد مهد ثبت نام کرد ک دیگ بمونم مجبوری البته این کار هرسالشه منو میزاره اینجا میره) 

و مادرشوهرمم بشدتتتتت اذیتم میکرد میگفت خرجتون ما میدیم( الکی میگفت) میگفت شوهرت بی عرضه س گوه بقیه پسرام تو دهنش برق زیاد مصرف نکن آب زیاد مصرف نکن بچه ها از تو اتاق نیان بیرون ک هال کثیف میکنن و...... 

منم شوهرم 10 روز پیش رفت ماموریت سر ماه میاد اومدم خونه بابام بخاطر اذیت های مادرش 

ولی همه حتی شوهرم فکر میکنه مهمون اومدم و قراره چند روز بمونم و برگردم خونه مادرش تا خودش اومد

حتی شوهرم میگفت پنجشنبه برگرد پسرمون بره مهدکودک چند روز عقب افتاده

من عرضه نداشتم تو تماس بهش بگم دیگ تصمیم گرفتم بهش پیام بدم تا این بار سنگینو از روم بردارم

هر چند میدونم قراره شوهرم دعوا کنه و بگه برگرد و....... 

الان متن پیام تو پست بعدی میزارم 

ببینید کجاشو درست کنم؟ 

اصلا خوبه؟

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

اینه پیامی ک میخام بدم👇

سلام عزیزم خوبی؟ 

عصر گفتی برگرد مهد کارن مونده نرفته و فلان 

دیگ نمیخاد روز ب روز کنم و نگم 

خونه بابا انقدر شلوغه نمیشد زنگ بزنم

من خونه بابام میمونم تا تو اومدی 

البته مهمون اومدم قهر یا چیز دیگه ای در کار نیست اینجوری راحتم 

هم من راحتم هم بچه ها راحتن 

این چند روز هم من راحت شدم هم بچه ها

مخصوصا بچه ها خیلی بهشون خوش میگذره

خونه مامانت اینا هم ما اذیتیم هم اونا 

خودتم خوب میدونی اینو

نمیخام جایی باشم ک هم طرف مقابلم اذیت باشه از بودن ما تو خونشون و هم من و بچه هام اذیت باشیم

دیگ تحمل تیکه و کنایه هاشون ندارم والا

تحمل فحش و کوچیک کردنمون ندارم

اینجا خونه بابام میمونم تا ده پونزده روز دیگ میایی دیگ اومدی برمیگردم

بهرحال اونروز برات توضیح دادم ک چقدر سخت میگذره امیدوارم خودتم درک کنی 

اینجوری مغز هممون آرومه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه خوب نیست بترسونش بگو 

جونم به لبم رسیده تکلیفو معین کردی که هیچ نگردی نه من و نه بچه ام پامونو نمیگذاریم تو اون خونه 

به نظرم داداش یا بابات هم یه صحبت خیلی خیلی کوتاه باهاش داشته باشند که دخالت محسوب نشه ولی بدونه موضوع جدیه

یه خانوم با سیاست ::: تو سایت مثل شما ندیدم همه دنبال دعوا با شوهراشونن

فدات عزیزم 

پبام اوکیه؟ 

عالیه سر این موضوع اصلا دعوا نگیر شوهرت بیشتر تورو باور میکنه میدونه دنبال بهونه نیستی

خوبه پس💜

مرسی عزیزم 🫂