2777
2789

بچه ها اینکه همسر من ماهی ۷ تومن بهم پول توجیبی بده کافیه؟ 

بعد اینکه به نظرتون بازم نباید هدیه بخوام ازش؟ غیر از هدیه تولد و روز زن؟ 

سیستم شما چجوریه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکی همسرش درآمدش ۱۰۰ میلیونه خوب ۷ تومن خیلی کمه

یکی هم ۲۰ تومن ۷ تومن خوبه واسش

خودت با توجه به شرایط باید ببینی خوبه یانه

در ضمن هدیه رو به زور نمیگیرن خودش باید بده

زندگی زیباست..🩷✨️

خوبه دیگه

چ توقعاتی دارین بابا ی کم درک کنین 

بعدشم مگه ۷ تومن کمه؟؟؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بستگی به درامد سوهرت وخودت داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید

سیستم؟🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید