2777
2789

عقده هیچی ، 

نه این که همه چی محیا باشه ها 

وولی عقده نشد برام 

عروسک باس خرگوشه که هر روز از پشت ویترین نگاهش میکردم عقده نشد 

دوچرخه سالم که همیشه زنجیرش نیوفته عقده نشد 

عروسک خوابالو که دوستم داشت و من عاشقش بودم عقده نشد 

کیف ساالم که نخوام زیپشو با سنجاق نگه دارم عقده نشد 

خیلی چیزای دیگه خواستم ولی نشد ولی عقده نشد 

چون با همونی که داشتیم شاد بودیم 

تو گر گناه من شوی توبه نمیکنم ز تو ،جام لبت بنوشم و باز گناه میکنم💋

چن سالتونه

۲۶ و هنوز اثرات اون مدرسه با وجود اینکه عاشقش بودم روم مونده قبلشم نمونه درس میخوندم بچه خرخونی بودم بیا و ببین تو حموم کتاب می‌بردم میخوندم شبا زیر پتو با چراغ قوه میخوندم    بماند که چقد سخت گیری دارن که وقت نفس کشیدن نداری من ماهی یه بار وقت میکردم برم حموم مهمونی و...پیشکش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی قبول شدین کتکور

مآدرس‌های با وعده اینکه میزارم درس بخونی منو عقد کرد روز بعد بزور پرونده کرفت و نذاشت بخونم تا خداروشکر پارسال کنکور دادم اونم بدون خوندن و فقط با حفریات که تو ذهنم مونده و حقوق قبول شدم و یه بار هم مدیریت مالی

عقده هیچی ، نه این که همه چی محیا باشه ها وولی عقده نشد برام عروسک باس خرگوشه که هر روز از پشت ویتری ...

حداقل داشتی برای همین عقده نشده 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده

هدفون :) الان دارم ها، خیلی وقته دارم بهترین مدلشو 

ولی هربار میبینم یادم میفته چقدر خواستمش و سر لجبازی نخریدن... 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀 راستی قنادم 😍 سوال داری بپرس

بیشتر ببینید

عقده اینکه تو نه ماه مدرسه دو جفت کفش داشته باشم مثل بچه های دیگه یا زمستون یه کاپشن داشته باشم ولی هیجی نداشتم زنگ تفریح  میرفتم یه گوشه کز میکردم که سرما نخورم من فقیر ترین دانش آموز بودم   نمبخاستم بقیه بفهمن میگفتم من از لباس کرم بدم میاد حالم بد میشه تو گرما

وای میفهمم

میدونی بدیش کجاس؟ 

اینکه تا ابجیم لب تر کرد بهترین رو براش خریدن و من... 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀 راستی قنادم 😍 سوال داری بپرس

بیشتر ببینید