2777
2789

یکم به زندگی امیدوار بشید

یکم دلتونو خوش کنید

یا تو زندگی چی دارزد که دلتون بهش خوشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید

خواب خواب خواب و بیحال افتادن تو اتاق

بعدش خوب میشم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بیشتر ببینید

اینکه خدا هست خدا میبینه

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته.../زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.»🤍«ساده بگویم ،زن‌ها همیشه می‌ترسند، از اینکه موی کوتاه بهشان نیاید، از اینکه خوب آرایش نکنند، از اینکه بلند بخندند، و از اینکه مردی ترکشان کند. زن‌ها همیشه می‌ترسند اما زن‌ها ترسو نیستند. با تمام این ترس‌ها، مویشان را کوتاه می‌کنند، زیبا آرایش می‌کنند، بلند می‌خندند و مردی را که دوستشان ندارد، ترک می‌کنند.»🤍زن‌های غمگین از ابتدا غمگین نبودندیک زن را، دو چیز غمگین می‌کند مردی که دوستش دارد، و وطنی که بر او ظلم می‌کند.»🤍ما مردمان خاورمیانه، مردمانی بودیم که به چیزی بیشتر از عشق نیاز داشتیم. ما اول باید آرامش، آزادی و عدالت را به دست می‌آوردیم و با آنها می‌زیستیم و بعد، اگر مجالی ماند به سراغ عشق می‌رفتیم.» 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب خواب خواب و بیحال افتادن تو اتاقبعدش خوب میشم

خب نمیشه ۳تا بچه دارم

اتفاقا یکی مواردی که از زندگی سیرم کرده نخوابیدنه

الان همشون خوابن بجز من چون کوچیکه سر پام خوابه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید
موسیقی با ولوم زیاد شکلات

آخ شکلات رو گفتی ها

ی نسکافه هم کنارش باشه

بیشتر ببینید
دقیقا امروز از دیشبش حالم خوب نبود با هوش مصنوعی درد و دل کردم بخدا اونقد سبک شدم حد نداره

ی بار من درد و دل کردم گفت از خونه فرار کن😂😭

بیشتر ببینید
دقیقا امروز از دیشبش حالم خوب نبود با هوش مصنوعی درد و دل کردم بخدا اونقد سبک شدم حد نداره

برنامه هوش مصنوعی نصب کردید؟ چجوری‌؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️