2777
2789
عنوان

خالم و بچهاش اومدم خونمون ولی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 30 پست

وختر خاله منم دختر شپشو رو برمیداشت با خودش خونه مردم رو میگشتن.

بعد از رفتن شون اومدم زمین رو نگاه کردم باور کن دوتا داشتن رو زمین راه میرفتن 

چند روز ترس داشتم موهامو با تاید شیتم کلی سفید شدن و ریزش گرفتم ... یادم میفته حالم بد میشه 

بیشعوری و بی فرهنگی حد نداره ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهار ماه پیش عمل بینی داشتم و بعد از کلی کنسلی یه نوبت گرفته بودم ... خیلیم استرس بهم وارد میشد چون بار اول بود که می رفتم تو اتاق عمل ... ( دو سالگی عمل کردم ولی بزرگسالی نه )

خلاصه که اصن تمایل نداشتم کنسل بشه ...

دکتر گفته بود قبل از عمل یه سرما خوردگی ساده باعث میشه کنسل بشه ...

خالم سرما خورده بود و دقیقا روز قبلش زنگ زد ک بیام خونتون منم به مامانم گفتم یا میگی نیاد و جریان و میگی یا خودم میگم

دیگه خلاصه مامانم خیلی با درک و فهم و کامل براش توضیح داد و تا یه هفته اصن نیومد ... حالش ک خوب شد اومد

من چهار ماه پیش عمل بینی داشتم و بعد از کلی کنسلی یه نوبت گرفته بودم ... خیلیم استرس بهم وارد میشد چ ...

حالتون واقعا آدم بافرهنگیه از من کلا بی فرهنگه

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚
حالتون واقعا آدم بافرهنگیه از من کلا بی فرهنگه

خاله منم اگه با فرهنگ بود وقتی می دید مریضه و سرما خورده حتی خودش و خونه مردم دعوت نمی کرد ...

تا کسی مجبور بشه بهش بگه نیاید خونمون تا بهتر بشید ...

دیگه خاله شما از خاله منم بدتره واقعا بی غیرته

من چهار ماه پیش عمل بینی داشتم و بعد از کلی کنسلی یه نوبت گرفته بودم ... خیلیم استرس بهم وارد میشد چ ...

من فکر میکردم بعد از کرونا دیگه فرهنگ ماسک زدن و دست ندادن و با بیناری خونه مردم نرفتن دیگه جا افتاده اما میبینم نه ... طرف دماغشو با دستش پاک میکنه و بالا میکشه بعد دست دراز میکنه واسه احوالپرسی 

یا با عطسه و سرفه خونه مردم تلپ شده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
من فکر میکردم بعد از کرونا دیگه فرهنگ ماسک زدن و دست ندادن و با بیناری خونه مردم نرفتن دیگه جا افتاد ...

دقیقا ...

بعد از همون مریضی که کرونا داشتند الان حدود ۴ ماهه ک من عمل کردم هنوز بویایی شون خوب نشده ...

خو اگه فرهنگ داشتند که با وجود مریضی خودشونو دعوت نمی کردند ک آدم بگه آهای نیاید من عمل دارم مریض میشم

حالا عمل به کنار اصلا عذاب وجدان نمیگیرند یکی مریضیشونو بگیره و کلی بد حال بشه 

عزیزم خودتونو اماده کنید که به احتمال صد در صد درگیر میشید.از الان شامپوشو بگیر تمام اعضای خانواده استفاده کنید و هفته ی بعد مجدد تکرار کنید ،تمام وسایل قابل شست و شو رو با اب داغ بشور و اتو بکش ،بقیه ی وسایل رو توی کیسه زباله ی مشکی بزرگ بریز و درشو ببند تا دو هفته 

من بودم خیلی مستقیم و بی تعارف بهشون میگفتم و به روشون میاوردم ،چون واقعا سخته و خیلیم بد و سخت خوب میشه .تا چند ماه درگیرشید.

من فکر میکردم بعد از کرونا دیگه فرهنگ ماسک زدن و دست ندادن و با بیناری خونه مردم نرفتن دیگه جا افتاد ...

یکی از فامیلامون بچه هاش ویروس گرفته بودن حالشون بد بود بعد با همین وضع مارو دعوت کرد چون مامانم بهش گفت صبرکن بچه ات خوب بشه اذیت نشه قهر کرد که شما پاستوریزه اید😐

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
یکی از فامیلامون بچه هاش ویروس گرفته بودن حالشون بد بود بعد با همین وضع مارو دعوت کرد چون مامانم بهش ...

دقیقا خاله منم اینطوریه 😭اگه بگیرم خودمو میکشم بخدا من خیلی میترسم ازش 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚