2777
2789

@niniyar  

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تگ میکنی؟من هرچی @ رو میزنم نمیاره بالا

از لیست پیشنهادی باید انتخاب کنی تا آبی بشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

بررسی می کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید

من لیست تاپیک هاتون رو دیدم، اصلا تاپیک تعلیق شده ندارید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بیشتر ببینید

الان من 4تا تاپیک برا امروز دارم

مگه تو هر روز6تا تاپیک نمیشه ثبت کرد 

پس چرا الان میخوام تاگیک بزنم میگه سقفش پره؟ 

بهت میگم قبل این تاگیک زدم زود ترکید

جوک میگی نی نی یار😐من قبل این تاگیک زدم تا ثبت کردم اومدن گست بذارم زد این مبحث تعطیل شده است

تو تاپیکا هم کامنت میذارم 80 درصد میبینم اصلا کامنتم نیست 

اعلاناتم که هرکی ریپلای میزنه اصلا برام باز نمیشه بتید برم تک تک بخگنم ببینم کی ریپلایم زده

جوک میگی نی نی یار😐من قبل این تاگیک زدم تا ثبت کردم اومدن گست بذارم زد این مبحث تعطیل شده استتو تاپ ...

محتوای تاپیکتون چی بوده که تایید نکردن؟ من فکر کردم تاپیک اومده رو سایت و بعد کسی اون رو بسته

بیشتر ببینید
محتوای تاپیکتون چی بوده که تایید نکردن؟ من فکر کردم تاپیک اومده رو سایت و بعد کسی اون رو بسته

ببیندتاپیک ثبت شد بعد اومدم پست بذارم نوشت ایندمبحث تعطیل شده ینی در ثانیه اولین بارم نیست بالای 50بار این اتفاق افتاده

حتا کامنتم میذارم جایی میزنه ثبت شد انا میبینم اصلا کامنتم ثبت نشده و پاک شده

راجب چرخیاطی بود که جانتک بهتره یا مارشال

عزیزم در حال حاضر همین امروز ۳ تاپیک درباره چرخ خیاطی دارید به غیر از اینا ، باز هم تاپیک زده بودید؟

بیشتر ببینید
عزیزم در حال حاضر همین امروز ۳ تاپیک درباره چرخ خیاطی دارید به غیر از اینا ، باز هم تاپیک زده بودید؟

اره قبل این تاپیکم یه تاگیک زدم تا ثبت شد ترکید الان 5تا تاپیک برا امروز ثبت شده درحالی ک میگه 6تا تاپیک ثبت کردم و دیگه نمیتونم تاپیک بزنم🥴