2777
2789

پای نکبت و نحسی رو به زندگیت باز می کنی.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
پای نکبت و نحسی رو به زندگیت باز می کنی.

یه تاپیک دارم عاقبت مراجعه به دعانویس بخونش

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه فقط فا@ل بگیره؟

حتی فال. به چه دردت می خوره عزیزم.‌اگه به خدا ایمان داری این چیزا دیگه معنی نداره

بیشتر ببینید
چی شد؟

من همش یه چیزی اذیتم میکرد جوری که جیع میکشیدم ازحال میرفتم خانوادم یه نفر بهش معرفی کردن برام دعا گرفتن روزی که دعا بدستم رسید به 5 دقیقه نکشید برقم رفته بود به شوهرم گفتم یه طوری شدم حالم خوب نیست اوال فکر کرد برق رفت ترسیدم بدش جوری شدم خودمو بلند میکردم میزدم به زمین تمام موهای سرمو میکشیدم جوری که سه نفری نمیتونستن نگهم دارن