چقدر خوب دختر من از پاییز پارسال تقریبا داره فارسی خوب حرف میزنه دیر زبان باز کرد محض همین دیر هم ا ...
بچه هامتفاوت هستن دختر شما سنی نداره کودک ده ساله میشناسم هیچ کلاسی نمیره از الان شروع کن موسیقی زبان ورزش من دخترم انلاین میره زبان براهمین راحته براش
ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آی مت به نظرم برای دختر شما بهتره چون سنش کوچیکه چرتکه باید اعداد رو بشناسه و بتونه بنویسه و بخونه من با دخترم کار کرده بودم و بلد بود الانم تا ۱۰۰ میتونه بنویسه ولی تو کلاسشون یکی بود همسن دختر من چون اعداد بلد نبود خیلی سختش بود بعد ۳ جلسه دیگه نیومد
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞