2777
2789
عنوان

بچه های پنج ساله تون چه کلاس های میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
چقدر خوب دختر من از پاییز پارسال تقریبا داره فارسی خوب حرف میزنه دیر زبان باز کرد محض همین دیر هم ا ...

بچه هامتفاوت هستن دختر شما سنی نداره کودک ده ساله میشناسم هیچ کلاسی نمیره  از الان شروع کن موسیقی زبان  ورزش  من دخترم انلاین میره زبان براهمین راحته براش

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
بچه رو زیر ۶سال هیچ کلاس آموزشی نفرستید

والا همین الانش هم احساس عذاب وجدان دارم میگم در حقش ظلم کردم که جای اموزشی نفرستادمش

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هامتفاوت هستن دختر شما سنی نداره کودک ده ساله میشناسم هیچ کلاسی نمیره از الان شروع کن موسیقی زب ...

الان که استراحتم گفتم اول تابستان زایمان کردم ثبت نامش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس پیش نرفته حتما ی کلاس بفرستش یاد بگیره بشینه حرف گوش بدهکلاس نقاشی هم خوبه .بچتم بدنیا میاد خوبه ...

اره حتما باید از ترم تابستان ثبت نامش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا همین الانش هم احساس عذاب وجدان دارم میگم در حقش ظلم کردم که جای اموزشی نفرستادمش

من پسرمو هیجا نفرستادم

امسال ک پیش دبستانیه با جون و دل میره، از کلاس و آموزش خوشش میاد

وقتی زود بفرستیش، تایمی ک باید بازی کنه و رها باشه، سر کلاس آموزشی بشینه، ضربه بزرگی میخوره

نهایتا اگه علاقه داره نقاشی بفرستش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بنظرتون چرتکه بهتره یا ای مت

آی مت به نظرم برای دختر شما بهتره چون سنش کوچیکه چرتکه باید اعداد رو بشناسه و بتونه بنویسه و بخونه  من با دخترم کار کرده بودم و بلد بود الانم تا ۱۰۰ میتونه بنویسه ولی تو کلاسشون یکی بود همسن دختر من چون اعداد بلد نبود خیلی سختش بود بعد ۳ جلسه دیگه نیومد 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بیشتر ببینید