2777
2789

اره تو ی سال پزشکی ام میشه تورو جدت مث من نشو منم هی میگفتم میشه میشه الان فهمیدم با 1 ماهم میشده من گند زدم به همه چی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تو ی سال پزشکی ام میشه تورو جدت مث من نشو منم هی میگفتم میشه میشه الان فهمیدم با 1 ماهم میشده من ...

نه من خیلییییی میخونم 

۱۴۰۵ کنکور دارم

چون دانش آموز بزرگسالم یکم میترسم

مطلب خاصی به ذهنم نمیاد، فعلا قدر منو بدونید 
نه من خیلییییی میخونم ۱۴۰۵ کنکور دارمچون دانش آموز بزرگسالم یکم میترسم

چه ربطی به سن داره اتفاقا ذهن شما بازتره مطالب زودتر درک میکنین بچه هاب امروزی دنبال راهی برای فرار از درسن بخون به رشته تاپم میرسی 

اسی به نتیجه فکر نکن تلاشتو بکن

من از الان روزی ۸.۵ ساعت میخونم

فقط یکم سخته واسم راهم رو پیدا کنم

به نظرت آزمون آزمایشی ماز خوبه؟

و بهترین منبع کنکور کودومه؟

چه ربطی به سن داره اتفاقا ذهن شما بازتره مطالب زودتر درک میکنین بچه هاب امروزی دنبال راهی برای فرار ...

من راستش هدفم رشته های تاپه مثل دندون و دارو

چون واقعا در حد دندون و دارو میخونم

منظورم از بزرگسال اینه که تو خونه خودم میخونم معلم ندارم واس همین

من از الان روزی ۸.۵ ساعت میخونمفقط یکم سخته واسم راهم رو پیدا کنمبه نظرت آزمون آزمایشی ماز خوبه؟و به ...

عالیه تا اخرش  اینجوری ادامه بده 

اره ماز خیلی خوبه 

با هرکدوم راحتی مهم اینه تمرین کنی تا سوالات بدستت بیاد من خودم ریاضی مهر وماه خریدم و شیمی مبتکران بقیه دروس خیلی سبز 

توقعمو آوردم پایین واس همین😄

یعنی علاقه نداری؟

By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju

بیشتر ببینید