2777
2789
بر اساس تورم پیش میرن دیگهنمیتونن که با حقوق مستاجر اجاره رو تنظیم کننان شاءالله همه صاحبخانه بشن

خب پس مستاجر بدبخت کوفت بخوره ؟حالا اون بدبختی ک درآمدش نهایت ۲۰میلبونه چه غلطی بکنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کنید با فروش طلا و وام خونه بخریدراحت شید

من هروقت دستم بود طلا دست دو گرفتم زیاد که شد وام برداشتم خونه کوچیک کلنگی تو پایین شهر گرفتم چون نمیتونستم بهترشو بگیرم ولی همونم غنیمته

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بیشتر ببینید

تعداد کمی‌شون واقعا نیاز دارن و‌ یه جورایی خونه منبع درآمد هست براشون 

ولی خیلی‌هاشون میشناسم که چندتا خونه و شغل هم دارن و واقعا میتونن راه بیان، اما رحم ندارن 

واسه ماهم دقیقا ۲۰۰ میلیون میخواست بکشه روش 

کلی چونه زدیم کرد ۱۵۰ که اونم کاش بتونیم جور کنیم، وام درخواست دادم اداره، امیدوارم تا خرداد واریز بشه 

الهی که روزی بیاد که همه مستأجرا خونه دلخواهشون‌ رو بخرن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بارش حق ب ای کامنت😂

والا بخدا 😂💚

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
مشکل از صاحبخانه نیست اونم پای سرمایه‌اش درمیونهمشکل از بالاست

فکر می‌کنی الان مثلا قانونی تصویب بشه که دست مالک رو برای افزایش رهن و اجاره یه کم ببنده، اصلا مالکین املاک اجراش میکنن؟!

الان مثلا نرخ افزایش ۲۰ الی ۲۵ درصد هست ( قانونش)

کدوم مالک دقیقا اینو عملی میکنه؟!!

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

من تا. حالا مستاجری نکشیده بودم 

امسال جایی که کار میکنم خونش اجاره است

یعنی محل کارم ملکش اجاره است

۵۰۰ت پیش

۴۰ت اجاره

قرار داد دو ساله

یه زیر زمین ۵۰متری

دو خوابه

آشپزخونه در حد آبدار خونه کوچیک، سرویس افتضاح که باز خودمون دستی به سر روش کشیدیم

یه آبگرمکن قدیمی و زنگ زده داره بچه میترسن این منفجر شه درجه شو کم کم کردن

پارکینگ نداره

حق استفاده از حیاط نداریم 

کولر نداره و داریم از گرما میپزیم

فقط چون محله اش خوبه صاحبکارم از اینجا نمیره

رسما یعنی پول وَده

پول زور  وَده

حقیقتش اینه... نمیخوام مهربون باشم چون روزگار با من مهربون نبود... خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید
کاش بیاد روزی که هیچکس نتونه با اجاره خونه واسه خودش درآمد درست کنه و صاحب خونه‌ها مگس بپرونن آی حال ...

صاحب خونه ها طمع کار شدن ، ملک شون که این قیمت نبوده با قیمت پایین تر خریدن الان نجومی شده …

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید