2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپس فقط سرکه ای😌پیتزا ژامبونکرانچی فلفلی پفک چیتوز🥺معینی پور هم می‌خوام

پیتزا فقط رست بیف

چیپس فقط دلمزه تند 

وکرانچی تند

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

وای دلم کشید😋😋

منم گرسنم شد🥲😂

ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

پیتزا فقط رست بیفچیپس فقط دلمزه تند وکرانچی تند

انواع پیتزارو خوردم اما اینو ک گفتی نخوردم

حتی پیتزا جوجه کباب هم خوردم🫠

ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

انواع پیتزارو خوردم اما اینو ک گفتی نخوردمحتی پیتزا جوجه کباب هم خوردم🫠

بهترین پیتزاس ک حتماامتحان کن ازجای خوب 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

من پیتزا جوجه کباب نخوردم خوشمزه هس؟

اره خوبه

اما ژامبون و بیکن ی چیز دیگس

دلم خواست😂💔