یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه همون لحظه میگیره من 2 سال اقدامم هنوز حامله هم نشدم😳
میخواستم دقیقا همینو بگم.
اینها نظرکردگان خداوند هستند نه مثل ما دق کرده ی راه بارداری
اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت
بدنها فرق دا ه گلمما قصد کردیم بچه دارشیماولین باری که ریخت داخل حامله شدم
خوشبحالت
اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت
ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠 خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎 یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸♀️ عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃♀️ گیسو نگو کمنده والا💇♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭