2777
2789
می تو‌ .دندون خراب هم ندارم.‌خسته شدم از بس عرق نعنا خوردم

نکنه دیابت داری

یا سنگ لوزه

یا میکروب معده

یا آب و غذا خیلی کم میخوری.معده خالی باشه بوی بد میگیره

باید بری دکتر حتما خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من سقز خوردم عالی بود برای معده و بدی بد دهان عطاری ها دارن یا بزار رو یکی از دندونات شب بخواب باهاش خیلی تاثیر داره مثل آدامس بجویی هم برای معده و عفونت عالیه تضمین شده اس

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نکنه دیابت دارییا سنگ لوزهیا میکروب معدهیا آب و غذا خیلی کم میخوری.معده خالی باشه بوی بد میگیرهباید ...

اب کم‌میخورم‌🤕🤕 پیش دیابت ارثی بودم درمان شدم. خسته شدم...حس میکنم ارثیه.‌اخه دخترمم اینطوریه انگار

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اوتموقع یا خفه میشه یا دهنش بدتر بو میده که😐

نبابا یه حبه سیر چیه؟؟؟؟؟؟تو همین سایت خوندم بوی بد دهانشون برطرف شده با سیر ولی سریع باید قورت بده اصلا هم با چاقو نصفش نکنه که دهنش بو نگیره

محرم امسال هم اومد و من مثل پارسال دست خالی.....خدایا یه نیم نگاه.....فقط یه نیم نگاه....فکر کن منم بنده عزیزتم...خیلی دلم تنگه..........یه صلوات بفرستید....شاید دعای شما گرفت.........اربعین نذرمو میدم.خودمم درست میکنم

بیشتر ببینید
بعد از هر مسواک آب نمک غرغره کن...........سیر خامم هر روز یه حبه قورت بده

سیر که خودش بود میده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
سیر که خودش بود میده

قورت بدی نمیده .......بدون نصف کردن

محرم امسال هم اومد و من مثل پارسال دست خالی.....خدایا یه نیم نگاه.....فقط یه نیم نگاه....فکر کن منم بنده عزیزتم...خیلی دلم تنگه..........یه صلوات بفرستید....شاید دعای شما گرفت.........اربعین نذرمو میدم.خودمم درست میکنم

بیشتر ببینید
آزمایش بده واسه دیابتاز تو گلوت چیزای سفید نمیاد ؟سنگ لوزه میگن بهش

دادم آز

‌قند ناشتام زیر ۱۰۰ رفته.

چیزهای سفید یعنی چطور؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دادم آز‌قند ناشتام زیر ۱۰۰ رفته.چیزهای سفید یعنی چطور؟

سلام پس نداری اگه داشتی میدونستی چیه اون سفیدها که گفتم...به نظرم برو دکتر گوارش خوب .حتما درمان داره اینطوری خیلی اذیت میشی

سلام پس نداری اگه داشتی میدونستی چیه اون سفیدها که گفتم...به نظرم برو دکتر گوارش خوب .حتما درمان دار ...

ممنون گلم.اگه روم بشه میرم🫠🫠🫠از شوهرم خجالت میکشم😭

سلام تو اینترنت خوندم به غیر از مصرف دخانیات و غذاهای تند و پیاز و سیر دار چند تا مطلب دیدم گفتم مهمه بگم بهتون اول اینکه همیشه مسواک بزنید و نخ دندان بکشید و از دهانشویه و محلول آب و نمک استفاده کنید.

۲_اگر متوجه خشکی دهانتان هستید بیشتر و جرعه جرعه آب بخورید.

۳_مشکلات گوارشی رو اسم برد که به نظرم مهم بود. مثل ریفلاکس معده.یبوست مزمن .میکروب معده..اختلالات کبدی یا کلیوی..سندروم روده تحریک پذیر.

اینها مهم هستن خیلی ..پس بوی دهن ارثی نیست .شاید نشانه ای از بیماری باشه لطفا پیگیر باشید حتما میرید دکتر بگین دخترتون هم این شکلیه میکروب معده یا هلیکوباکتر قابل انتقال هست.

ببخشید نتونستم بی خیال رد شم حتما پیگیر باش عزیزم