2777
2789

باید چی کار کنه؟! نمیدونم تنبل شدم یا واقعا خوشم نمیاد... اما هرگز از درس خودن و جواب دادن خوشم نیومد و نمیاد  .... چی کار کنم؟! اصلا شما ها چرا میرید دانشگاه؟ هدفتون چیه؟ تنها راه مستقل شدن و احترام داشتن دانشگاهه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری؟

هر کاری 

پول باشه استقلال هم هست

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگر پدر پولدار و سرمایه هنگفت یا استعدادعجیب‌وغریب ندارید تنها راه‌تون درس‌خوندنه

هیچکس از درس‌خوندن لذت نمیبره 

برای رسیدن به موفقیت باید تلاش کرد و کارایی که علاقه‌ای بهش نداری رو باید با جون و دل انجام بدی، اگر قرار بود در آسایش به درجات بالا رسید که...

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

اگر پدر پولدار و سرمایه هنگفت یا استعدادعجیب‌وغریب ندارید تنها راه‌تون درس‌خوندنههیچکس از درس‌خوندن ...

منظورت از استعداد عجیب و غریب چیه؟! خب من وقتی متنفرم... چه طوری بخونم؟! وقتی وقتشو ندارم چطوری بخونم؟! 

منظورت از استعداد عجیب و غریب چیه؟! خب من وقتی متنفرم... چه طوری بخونم؟! وقتی وقتشو ندارم چطوری بخون ...

منظورم اینه‌که استعداد خارق‌العاده‌ای رو به طور ذاتی داشته باشی

کار میکنی که وقت نداری؟

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

منظورم اینه‌که استعداد خارق‌العاده‌ای رو به طور ذاتی داشته باشیکار میکنی که وقت نداری؟

آره... ی چیزایی هس نمیشه دورشون رو خط کشید... از طرفی روزی 2 یا 3 ساعت وقت دارم کار کنم که نمیشناسم حضوری هم دوست ندارم فعلا... نمیدونم واس پول اول باید چی یاد بگیرم و چی کار کنم