2777
2789
عنوان

خانومایی که یدونه بچه دارین بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 32 پست
ممنون اگ اسم مهد میتونستی بگی عالی بود

نمیدونم عزیزم منم مثل خودت اصلا فکر نمیکردم باشه یا به درد بخوره فقط همونو دیدم اسمشم نپرسیدم. سرچ کن احتمالا همه یه جلسه رایگان دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه مشکلی والا ما کلی تک فرزند تو فامیل داریم هیچکدوم مشکل ندارن همه رتبه خوب کنکور و موفق و با شخصیت

مشکلات شخصیتی ک رفقاش متوجه میشن و نزدیکانش مث پدر مادر، فشار زیادی ک روشه 

وگرنه جلو فامیل ک همه خوبن خب

من حتی حاضر نیستم با ی تک فرزند ازدواج کنم انقد ک تک فرزند بد اخلاق دیدم .

الان یکی از همگروهیامم تک فرزنده خیلی اخلاقش بده فک کن استادم جلو ماها بهش گفت برو اخلاقتو درست کن هی ب بقیه تشر میزنی حتما تراپیست برو و اینا، استادم اتفاقا خیلی ادم خوبیه ها ببین دیه اون چی بود ک بهش اینو گفت 

و فقط این یکی نیس من کلا ببینم یکی اخلاقش مزخرفه میگم ببخشید تک فرزندی؟ چون خیلیییی دیدم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات شخصیتی ک رفقاش متوجه میشن و نزدیکانش مث پدر مادر، فشار زیادی ک روشه وگرنه جلو فامیل ک همه خوب ...

این عقاید شماس من دوست صمیمی خودم ۳۵ سالشه و تک فرزند و از هر نظر موفق و خانم و همه چی تموم و الان خودشم یه پسر داره که آدم لذت میبره از تربیت این بچه من تقریبا ۵۰ درصد اطرافیانم تک فرزندن و هیچ مشکلی ندارن وقتی یه پدر و مادر بلد نیستن بچه تربیت کنن چه ۱ دونه بچه داشته باشن چه ۵ تا نتیجه ای نمیگیرن شما هنوز سنت کمه بزرگتر بشی متوجه میشی