2777
2789

دندونی بچه خواهرشوهرمه فامیل شوهرشم هستن

به بچه من همشون دست خالی اومدن

حالا اونجا کادو بدن ما چیزی ندیم بعدا شوهرمو تیکه بارون میکنن که مثلا دایی ای و فلان

جلو فامیل شوهرش چی بگم؟ مثلا بگم فکر کردم رسم ندارین چون من چیزی ندیدم یا همچین چیزی

نمیخوام بحث بشه یچیز با خنده بگم فقط لال شن

بخند بگو والا ما دندونی گرفتیم از این خبرا نبود فک کردم رسم ندارید نگو دل نخواسته عذر بسیار بعدشم کرکرکر بخند

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍میخوام به طور ریاکارانه اعلام کنم ک طی یک اتفاق و تصمیم یهویی نمازخون شدم! از ۲۹ اردیبهشت ۴۰۴ به بعد نمازامو خوندم اگر میخواین شروع کنین اما نمیدونین از کجا بگید راهنمایی کنم یاعلی

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اع مگه شما رسم‌کادو دارین با خنده آخه دندونی بچه من خبری نبود اکه تازه رسم کردین که من دوباره دندونی بگیرم برای بچم

شوهر تو دایی 

اونم عمس چ فرقی داره

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جواب خودت خیلی محترمانه و خوبهمهمونی بچه ی من کسی چیزی نیاورد من فکر کردم رسمش ندارید

دقیقا همینطوری بگو با خنده هم نگو جدی باش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫