۶ تا مرغ رو اگر ۸ تیکه هم بکنی میشه ۴۸ تا تیکه شاید یکی خواست دوتا تیکه بخوره به نظرم مرغ بیشتر بگیر
برنج رو هم من تابحال حجم بالا نپختم ولی اگر یه دست باشه خوب درمیاد
زمان ابکشی برنجم زمانیه که برنجا سبک شدن دارن توی اب جوش بالاپایین میرن
بذاری لای انگشتات فشار بدی نه نرمه پخته شدس نه سفته خام ترکیب دوتاشه
داخل مرغای مجلسیمم همیشه هویج فلفل دلمه و ساقه کرفس میریزم بوش خیلی خوبه
ما خشک میخوریم ینی مرغ رو در نهایت سرخش میکنیم دیگه توی آب برنمیگردونیم ولی مادرم اول حسابی سرخ میکنن با پیازدداغ بعد میریزن داخل سسی که درست کردن هردومدلشم خوشمزه میشه بستگی داره شما نرم دوست داشته باشید یا یه کم برشته تر
اینا راهکارایی بود که بلد بودم🥲🫶