2777
2789
عنوان

برنج کهنه چه طور بپزم خوشمزه شه

177 بازدید | 15 پست

س‌وال واسه مهمونی تقریبا پنجاه نفر چند کیلو برنج البته کهنه ایرانی لازمه .

مرغ شش تا مرغه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج هرچی کهنه تر،خوش پخت تر خوشمزه تر

ما شمالیا هر نفر ی پیمونه.چون برنج خواریم😄

در کل برنج قدیمی،میپزه بیشتر میشه.به اصطلاح ری میکنه

ببین خوراک جمع چقده،خوش خوراکن ی پیمونه به ازای هرنفر

وگرنه۳۵پیمونه این حدودا

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

مرغتو دو سه تا  بیشتر کن..برنجم ۵۵ پیمانه

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

مرغت کم نیاد یه وقت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید

۶ تا مرغ رو اگر ۸ تیکه هم بکنی میشه ۴۸ تا تیکه شاید یکی خواست دوتا تیکه بخوره به نظرم مرغ بیشتر بگیر 

برنج رو هم من تابحال حجم بالا نپختم ولی اگر یه دست باشه خوب درمیاد

زمان ابکشی برنجم زمانیه که برنجا سبک شدن دارن توی اب جوش بالاپایین میرن

بذاری لای انگشتات فشار بدی نه نرمه پخته شدس نه سفته خام ترکیب دوتاشه

داخل مرغای مجلسیمم همیشه هویج فلفل دلمه و ساقه کرفس میریزم بوش خیلی خوبه

ما خشک میخوریم ینی مرغ رو در نهایت سرخش میکنیم دیگه توی آب برنمیگردونیم ولی مادرم اول حسابی سرخ میکنن با پیازدداغ بعد میریزن داخل سسی که درست کردن هردومدلشم خوشمزه میشه بستگی داره شما نرم دوست داشته باشید یا یه کم برشته تر

اینا راهکارایی بود که بلد بودم🥲🫶

مرغت کم نیاد یه وقت

هر مرغ هشت قسمت میشه .برای پنجاه و پنج نفر.یا شصت نفر

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

۶ تا مرغ رو اگر ۸ تیکه هم بکنی میشه ۴۸ تا تیکه شاید یکی خواست دوتا تیکه بخوره به نظرم مرغ بیشتر بگیر ...

مرسی ما با سس میخوریم .اره مرغ باید بیشتر باشه .مرسی عزیزم .رفتم برنج خریدم دو کیلو کهنه .

مرغت میشه ۸ تیکه هر یدونه مرغ 

۸×۶ میشه ۴۸ تیکه مرغ 

یدونه مرغ کم داری 

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هر مرغ هشت قسمت میشه .برای پنجاه و پنج نفر.یا شصت نفر

بازم کمه

چندتا دیگه بگیر اضافه بیاد بهتره  

شاید بعضیا دوست داشته باشن بیشتر از یه تیکه بردارن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید
مرسی ما با سس میخوریم .اره مرغ باید بیشتر باشه .مرسی عزیزم .رفتم برنج خریدم دو کیلو کهنه .

دو کیلو کمه ها

50 پیمانه میشه؟ 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی