2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 27867 بازدید | 1057 پست

وای نمیدونم، فکر کنم غذایی هستم که نمیشناسم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااااا من عااااااشق بادمجونم بیاااا بغلممممم با ماست و سیرم قاطیت میکنم خوش مزه تر میشی😋😋😋

میگم دیگ کمتر کسی از من خوشش میاد البته خودمم با همه حال نمیکنم 🥲 البته برای رفاقت چون من فقط الان ب فکر رفیق داشتنم قبلا برام مهم نبود چون خانوادم بودن اما الان خیلی حس تنهایی دارم 

سلیقه اتون گرونه😅

به دست آوردنم سخته 

توقعم از عشق بالاست(مالی نمیگم فقط ،،اخلاقی معنوی کلی)

و به نظرم به لحاظ اخلاقی اعتقادی و چارچوب داشتن هم دختر گرونی هستم مثل چلو گوشت🙃🤗🤗

مربا نیستم هر مگسی دورم بچرخه😆😅

ب بلوغ فکری ک برسی میفهمی بهترین کار نداشتن دوسته رابطه دوستانه دوتا دختر هیچ وقت دوام ندارع توبگو 2 ...

چند سالته

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

من قورمه رو بپزم هم حالم خوب می‌کنه حتی اگر خودم ازش نخورمحس و حال عجیبی داره بوی زندگی و تراوت و شا ...

من قورمه میزارم حس میکنم شوهرم بیشتر عاشقم میشه😂😂😂

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

ارزش جواهرو هرکسی نمیدونه

حس می کنم آبگوشتم ،فرق چندانی با چلوگوشت ندارما ،ولی شانس ندارم ،نگید آبگوشت گوشتش نسبت به چلوگوشت کمه و ...

من از اون آبگوشتا هستم که اگر تا سر قابلمه هم پر گوشت باشه ،بازم اسمم آبگوشت ،شانس ندارم