2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 27832 بازدید | 1057 پست

من حس میکنم زرشک پلو با مرغ میشدم مجلسی پسند چون معمولا تو هر جمعی باشم راحت با همه ارتباط میگیرم و راحت درباره همه امور بحث آزاد میکنم

ولی عصبی بشم فکر کنم کله پاچه بشم کاملا مغزم جدا میشه و یه وقتا سریع میرم جای خلوت وگرنه صد در صد با اول شخص دعوام میشه

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
توت فرنگی همه میبیننم محومیشن و خوششون میاد ولی نزدیک میشن و میخورن زیاد ب مزاجشون خوش نمیاد چون یک ...

جدیدا توت فرنگیا ظاهرشون رسیده و قرمزه ولی مزه آب میدن

البته من مطمئنم شخصیتتونم شبیه ظاهر توت فرنگی جذابه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حس میکنم زرشک پلو با مرغ میشدم مجلسی پسند چون معمولا تو هر جمعی باشم راحت با همه ارتباط میگیرم و ...

چه خوب من اغلب تو جمع ها ساکتم خیلی مشتاق صحبت با همه نیستم

عه ببخشی متن رو خوب نخوندم.خودمم اینطوریم.با این تفاوت که کلی دوست دارم.ولی من باهاشون راحت نیستم.عج ...

من خیلی وقته دوستامو کنار گذاشتم چون فقط به فکر منافعشون بودن

جدیدا توت فرنگیا ظاهرشون رسیده و قرمزه ولی مزه آب میدنالبته من مطمئنم شخصیتتونم شبیه ظاهر توت فرنگی ...

ارع میدونی توت فرنگی و اهل دلاش میپسندن هرچند ک مزه آب بده بازم برا خیلیا مزه آناناس میده منم همونجوریم درونمو فقط کسی ک صبور باشه می‌تونه تحمل کنه.

عه ببخشی متن رو خوب نخوندم.خودمم اینطوریم.با این تفاوت که کلی دوست دارم.ولی من باهاشون راحت نیستم.عج ...

من هر کی بهم نزدیک میش بخاطر نیازیه ک داره و میخاد رفعش کنه یا دوست در حد معمولی دارم 

اما هیچوق دپست صمیمی نداشتم 

دختر همسایمون دور ازخانوادشه همکارش عید بش گفته بیا با منو شوهرم بریم شمال همه هزینهاتم باما 

من چی حتی ی رفیق ندارم ک بگه نمیزارم تنهاباشی میام پیشت باهم باشیم 

همسرم شبکاره گاهی اقات من تنهام شبها خانوادمم دورن 

لنگ ی دوست خوبم اما کسی نیست هعی😔

چه خوب من اغلب تو جمع ها ساکتم خیلی مشتاق صحبت با همه نیستم

من نقطه مقابل شما هستم 😊مادر شوهرم بهم یه بار میگفت تو اگر ادامه میدادی دکتر میشدی 😄حالا من لیسانس مدیریت صنعتی دارم 

من خیلی وقته دوستامو کنار گذاشتم چون فقط به فکر منافعشون بودن

بهترین کار کردی.آدم چند بار زنده هست.منم حتی فامیل نزدیک که بارها بهم ضربه زدن و برعکس خوبی آنها رو خواستم.به راحتی کنار گذاشتم و برای خودم زندگی میکنم.شما هم در کل موفق باشید🥰

من هر کی بهم نزدیک میش بخاطر نیازیه ک داره و میخاد رفعش کنه یا دوست در حد معمولی دارم اما هیچوق دپست ...

ب بلوغ فکری ک برسی میفهمی بهترین کار نداشتن دوسته رابطه دوستانه دوتا دختر هیچ وقت دوام ندارع توبگو 20سال بگزرع باتجربه میگم.

من نقطه مقابل شما هستم 😊مادر شوهرم بهم یه بار میگفت تو اگر ادامه میدادی دکتر میشدی 😄حالا من لیسانس ...

من مگر اینکه با جمع خیلی حال کنم حرف بزنم البته شخصیت منزوی و خجالتیم ندارم 

بهترین کار کردی.آدم چند بار زنده هست.منم حتی فامیل نزدیک که بارها بهم ضربه زدن و برعکس خوبی آنها رو ...

منم خیلیا رو کنار گذاشتم، همچنین شماهم موفق باشید😘😘

من مگر اینکه با جمع خیلی حال کنم حرف بزنم البته شخصیت منزوی و خجالتیم ندارم

میدونه شبیه دختر خالمی کاملا با اعتماد به نفس ولی کم صحبت ،اتفاقا یه جاهای کم صحبتی خیلی مفید