2777
2789

با هر پسری جدی میشه رابطه مون 

میگه هیچ عمل زیبایی نکن خیلی خوشگلی 

به نظرتون میترسه از دستم بده یا خیلی طرفدار داشته باشم ؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هر پسری رو دوست داشتم

😂😂😂

زهره هستم🧚🏻‍♀️. یک عدد " اقتصاد دانِ مملکت " 🤝🏻. دارای سابقهٔ چهار ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور. ممنون میشم اگر منو زهره ❌ صدا نکنید و فقط لفظ خانم اقتصاد دان ✅ رو به کار ببرید!!! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم!!! گول کاربریمو نخور من مهربون‌تر از این حرفام دوست عزیز 🚫 

بیشتر ببینید
پارتنر منم میگه خوشم نمیادمیگه که واس ازدواج من دختر عملی نمیخام دست خودم نیس چندشم میشه

ولی آخرش به دختری که عملی نیست مثل من داف نمیگن 😂😂😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
بینیت عمله ک تقریبا ولی نیاز به ترمیم داره

نه عمل نیست آرایش داره 

بیشتر ببینید