2777
2789

بچه ، داداش هم اتاقیم بود 

هم اتاقیم ۴ تا خواهر و برادر کوچیک داره به شدت کیوت و خوشگل و تپلن   رفتم بیرون باهاشون که با اونا وقت بگذرونم 

داداشش تو پارک همه رو میزد  یه پسره رو چنگ انداخت از بغل چشم پسره خون اومد 

مامان بچه ی مصدوم اومد بهم گفت به جای تیپ زدن برو بچه تو تربیت کن بعد زیر لب کلی فحش داد بهم   

من کنار نشسته بودم فلافلمو می‌خوردم ! اولش اون یکی برادرش از زمین سیگار برمیداشت میذاشت دهنش من ازش گرفتم گریه کرد مامانش گفت ولش کن بذار هرکاری میخواد بکنه . دیگه دخالت نکردم 

چرا من باید فحش بخورممم اخهههههههههه به من چهههههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مادرش باید خجالت می‌کشید جای تو فردا این بزرگ شه چی میشه

اینا دوتاشون یکی نبودن 

اونیکه میزد ۵ سالش بود اونیکه سیگار برداشت ۳ سالش بود 

ولی در کل به شدت کیوت و خوشگل و بی ادبن   

شما زیادی به خواهر برادر هم اتاقی بها دادی گلم

مادر و خواهرش براشون مهم نیس 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وای ما یه دفعه تو یه مطب شلوغ بودیم یه بچه فوق بی تربیت از مردم اویزون شده بود و مطبو به گند کشیده بود و مادره هم حق نداشت بهش هیچی بگه عمه و مادربزرگ با زنه بودن و زنه میگفت خواهرشوهره و مادرشوهره نمیذارن بچمو تربیت کنم و اقا ما هم هر چی تو دهنمون بود به بچه و عمش و ننه بزرگش گفتیم 

وقتی این حرفو زد باید قشنگ با دست نشون میدادی میگفتی ایشون مادرشه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید
وقتی این حرفو زد باید قشنگ با دست نشون میدادی میگفتی ایشون مادرشه

گفتم همون اولش 

گفتم بچه من نیست والا 

خانمه اخم کرد بهم زیر لب فحش داد رفت پیش دوستش . برای دوستش تعریف کرد دوستشم یه دور فحش داد از دور شنیدم 

کلی گریه کردم   هیچکس تا حالا انقدر بهم فحش نداده بود