2777
2789
عنوان

مهد کودک گلشن

24 بازدید | 0 پست

با سلام خدمت مادران عزیز

خواستم نظر شخصیمو در مورد مهد کودک گلشن واقع در خیابان پارک یکم روبه روی اطلس مال خدمتتون بگم 

من چند روز قبل بعد از کلی پیام دادن در واتس اپ که چند روز برای پاسخگویی هر پیام از طرف مهد زمان می برد و درخواست برای انجام مصاحبه در نهایت موفق به دریافت یک تایم مصاحبه نه بصورت خصوصی بلکه در حضور یک خانواده دیگه شدم 

جالبه که تمام پیام ها در مورد هزینه دریافتی و شرایط مهد بلافاصله بعد از رویت من توسط مهد کودک پاک میشد!!!!

با اینکه تایم مصاحبه اصلا تایم خوبی نبود و تایم ناهار و خواب بچه من بود به ناچار پذیرفتم چون مدام به من گفته شد که درصورت کنسلی این تایم تا پایان خرداد تایمی نخواهد بود  

از همون ابتدا بچه رو از ما جدا کردن و یک خانم به زبان انکلیسی چند سوال ابتدایی از ما پرسیدن با تاکیدی که به حضور سر تایم ما شده بود و هر دو خانواده کاملا سر تایم رسیده بودیم اما نیم ساعت منتظر موندیم تا مدیریت مهد خانم گلشن مارو ببینن و از همون ابتدا گفتن که اصلا از مصاحبه امروز خبر نداشتن و باهاشون هماهنگ نشده بوده و بعد شرایط مهد توضیح دادن و گفتن که اکثر مهدها اموزش ندارن و فقط بچه در مهد بازی میکنه 

مصاحبه و صحبت حدود یک ساعت طول کشید و اتاق کاملا گرم بود و هیچ پذیرایی صورت نگرفت 

خانم گلشن برای صدا زدن هر کدام از مربی ها مدام با موبایل تماس میگرفتن و هیچ منشی یا راه ارتباطی دیگه ای نبود 

مصاحبه بین دو خانواده انجام شد و خیلی پراکنده به سوالات پاسخ داده شد 

درنهایت بعد از یک ساعت بچه هارو اوردن و گفتن سطح زبان قوی نیست 

من کاملا پسرم میشناسم و سطح زبانش میدونم و کاملا در حد یک بچه ۳/۵ تا ۴ سال هست 

اما متاسفانه بدون در نظر گرفتن اینکه رفتار هر بچه در یک محیط جدید متفاوت هست و ممکن بچه ای از حضور در یک محیط جدید و ارتباط با اشخاص جدید احساس غریبی کنه و حتی سوالات فارسی رو هم کم جواب بده چه برسه به انگلیسی بچه ها ارزیابی شدن 

و وقتی پسرم به اتاق اومد چهرش کاملا رنگ پریده و گرسنه بود و بیرون حتی متوجه چنین موضوعی نشده بودن و به پسرم هیچی برای خوردن نداده بودن

به نظرم عدم توجه به این موارد ساده و جذب کودک فقط با اوجه به سطح زبان و عدم دقت به حال روحی کودک و شرایط موجود و بررسی فقط در یک جلسه نمیتونه بیانگر تجربه قوی برای یک مهد کودک باشه 

شاید اموزش زبان انگلیسی حائز اهمیت باشه اما در نظر گرفتن شرایط یک کودک و درک اینکه برخورد اولیه هر کودک در یک محیط جدید متفاوت هست اهمیت بیشتری داره 

در نهایت به ما گفته شد سطح زبان کودکتون پایین و این به من نشان داد که هیچ آپشن دیگری برای پذیرش در نظر گرفته نشده هر چند که من روش براورد سطح زبان رو هم اشتباه دیدم

قصدم خراب کردن دید شما به این مهد نیست 

صرفا تجربه شخصیمو خدمتتون گفتم .  

تعداد رای : 0
نظرسنجی
منطقه یک
0
0%
دوزبانه
0
0%
اموزشی
0