2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا نمیدونه ای وی اف چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 22 پست
متاسفانه موارد اشتباه هم بوده!!!!

مثلا حالا مورد اشتباه به این خانم میگی که چی ؟؟ 

حتما راهی نبوده به جز ای وی اف 

تو بیمارستان هم امکان جا به جایی نوزاد هست 

خب پس بیمارستان هم نرن بزان 

بله بوده که طرف رفته انتقال پسر بده،بچش تو سونو گفتن دختره،چندبار سونو رو تکرار کرده و گفتن دختره رف ...

بابا اون که اشتباه بچه یکی دیگه رو نگذاشتن 

شما خودت ای وی اف انجام دادی ؟؟ اصلا میدونی چی هست ؟؟؟ 

چرا ذهن بقیه رو الکی سمی میکنی ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بوده که طرف رفته انتقال پسر بده،بچش تو سونو گفتن دختره،چندبار سونو رو تکرار کرده و گفتن دختره رف ...

اون خانم تعیین جنسیت پسر میخواسته 

وقتی تو آزمایشگاه از جنین یک دی آن ای برمیدارن بله میگن امکان خطا هست که مثلا بگیم پسره ولی دختر باشه اونم خیلییی کم شاید یک درصد 

نه اینکه جنین یکی دیگه رو بگذارن 

بابا اون که اشتباه بچه یکی دیگه رو نگذاشتن شما خودت ای وی اف انجام دادی ؟؟ اصلا میدونی چی هست ؟؟؟ چر ...

عزیزم بچه کس دیگه بوده متاسفانه و دکترا یجور غیر مستقیم به مادر گفته بودن ولی چون سقط در هر شرایطی غیر قانونیه نمی خواستن صریح بگن که سقط کنه

گویا فقط دوتا جنین دختر داشته که اهدا کرده بوده،اصلا جنین دختر نداشته که بخوان انتقال بدن

اون خانم تعیین جنسیت پسر میخواسته وقتی تو آزمایشگاه از جنین یک دی آن ای برمیدارن بله میگن امکان خطا ...

این خانم جنین های دخترشو از ماها قبل اهدا کرده بوده

جنین شناس اشتباهی انتقال داده بوده

بعد سقط هم ازمایش  داده بوده اصلا بچه خودشون نبوده

این خانم جنین های دخترشو از ماها قبل اهدا کرده بودهجنین شناس اشتباهی انتقال داده بودهبعد سقط هم ازما ...

نمی‌دونم واقعا 

اگه برای خودتون اتفاق افتاده شاید بتونم باور کنم 

ولی برای بقیه نه 

بله ممکن جنین پسر رو بگن دختر یا برعکس 

احتمالا اون خانم خم چون دختر شده سقط کرده 

نمی‌دونم واقعا اگه برای خودتون اتفاق افتاده شاید بتونم باور کنم ولی برای بقیه نه بله ممکن جنین پسر ر ...

نه،متاسفانه چیزای دیگه هم هست که چون گفتین انرژی منفی به استاتر نده نگفتم گلم

وای چه بد حتما مرکز خوبی نبوده بیمارستان بهشتی خیلی شلوغ میشه و اونجا من زیاد رفتم تاحالاهمچین چیزی ندیدم وتشنیدم