ترم پیش بود یادمه همینطور تو تلگرام میچرخیدم بعد دیدم یه پیام تو گروهی ک مال بچهای هم رشته ایم بود امد و پروفایل اون طرف نگاه کردم خیلی برام جلب توجه کرد و جالب بود میتونم بگم تنها پسری بود تو گروه اون مدل پروفایل داشت و ازون سبک میذاشت.و خیلی دوست داشتم بدونم اون فرد کیه.
خلاصه گذشت و این موضوع از یادم رفت. اخرای سال پیش بود ینی اول همین ترم از طرف دانشگاه رفتیم مشهد یه اتوبوس از دخترا و یه اتوبوس از پسرا.خلاصه جاتون خالی ۳روز مشهد بودیم بااینکه من دوستی نداشتم و مدام زیارت میرفتیم فقط ولی خب کسایی ک باهامون بودن خیلی دخترای خوب و خونگرمی بودن و خیلی خوش گذشت. بعد یکی از پسرا ناخوداگاه چشم گرف و ازش خوشم اومد و به دلم نشست. من فکر میکردم شاید از بچهای ارشد باشه و از یه دانشکده دبگه . از مشهد برگشتیم کم کم تو ذهنم کمرنگ شداون پسره و یکی دوماه از اون موضوع میگذشت تو دانشکده بودم دم کلاس منتظر دوستام بودم یهو خیلی اتفاقی همون پسره رو دیدم ک رفت تو کلاس روبه رویی و چون میدونستم اون ساعت توی اون کلاس چه درسی هست متوجه شدم هم رشته ای هستبم😍 و چند روز بعد ساعت ۷نیم بود از کلاسم برگشتم رفتم ایستگاه اتوبوس یهو یادم اومد فلاسکم برنداشتم و مجددا برگشتم ار کلاس بیارمش و برگرذم ایستگاه اتوبوس و مجددا دیدمش😍 خلاصه لینک گروه اون کلاسی ک اون رفت داشتم و واردش شدم و پروفایل بچها چک مبکردم بقهمم اسمش چیه. یکی دو نفر شک کردم اون باشن چون پروفایل عکس خودسون نبود ایدیشون کپی کردم تو ایتا و روبیکا اینا زدم اونجا پروفایلاشون ببینم و اونجا بود هم اسمشو فهمیدم و هم متوجع شدم ابن همون صاحب پروفایلی هست که قبل همه این ماجراها پروفایلش منوجلب کرد🥹البته مجددا ک دبدمش باز به دلم نشست. نظرتون چیه؟ نمیخوام رویایی فکر کنم خیالبافی کنم و تاابن حد اتفاقی مگر میشه🥹