2777
2789
عنوان

سکه قلابی از وام دی جی پی بیایید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 50 پست
تماس گرفتم پیام دادم ولی میگن بررسی کردیم قلابی نبوده بخدا من بالغ بر ۵۰ تا طلا فروشی رفتم نخریدن گف ...

تنها راه اینه که سکه رو عودت بدی بهشون برگردونی

✍️ما بد نمیخواستیم همیشه انتخاب از بین بد و بدتر بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

ببخشید میدونم وقتش نیست 

اما شما چطوری این وام رو گرفتید ؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
بیشتر ببینید