2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه سلطان عطره

نه اتفاقا

جزو عطری های متوسطه

کسایی ک چایی خورن

اصلا زیاد نمیپسندن چون خیلی عطر نداره

حالا توئینگز ابی بگیری

میفهمی عطری یعنی چی😂😂😂😂😂

کل کابینت بو میگیره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معمولی

مگه میخوای عطر بخوری؟

چای باید عطر و طعم طبیعی چای رو بده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید

عطری بخاطر اسانسی ک میزنن سالم نیست و به طبع مضرات خودشو داره .ساده بگیر اگرم احیانا با طعم خواستین خودتون پره لیمو .هل .دارچین .گل محمدی....بزنین خوش طعم و طبیعی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بیشتر ببینید
نه اتفاقاجزو عطری های متوسطهکسایی ک چایی خورناصلا زیاد نمیپسندن چون خیلی عطر ندارهحالا توئینگز ابی ب ...

اتفاقا اونایی که چای خورن یا چای رو میفهمن اصلا تحمل چای عطری رو ندارن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید
نه اتفاقاجزو عطری های متوسطهکسایی ک چایی خورناصلا زیاد نمیپسندن چون خیلی عطر ندارهحالا توئینگز ابی ب ...

تویینگیز ابی بیسش میوه ای هست اصن فرق داره

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

فک کنم فقط ما چای ایرانی میخوریم😁

نه منم هستم. اصلا چای خارجی باشه یا معطر باشه نمیخورم. البته عطر هل اینا منظورم نیست. اینا رو دوست دارم 

بیشتر ببینید
نه منم هستم. اصلا چای خارجی باشه یا معطر باشه نمیخورم. البته عطر هل اینا منظورم نیست. اینا رو دوست د ...

آره بابا چای ایرانی عشقه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اتفاقا اونایی که چای خورن یا چای رو میفهمن اصلا تحمل چای عطری رو ندارن

برای مهمان باید یه چیز متوسط بگیری

چون نوع چایی سلیقه اییه 

میزان عطری بودنش و‌....

وگرنه ربطی به عطری و غیر عطری نداره اونایی ک میخورن

چایی شمال رو مثلا من خانواده مادبزرگم عمرااا بتونن بخورن

از نظرشون عطر خاصی نداره یه بویی هم میده

بهترینش رو بابام گرفته بود بهش داده بودن خودمونم داشتیم

نتونستیم بخوریم

ولی یکی میبینی از بچگی خورده عادت کرده

خود من گلستان قرمز ک بی عطره ولییییی باز در مقابل چایی واقعی بی عطر 

عطر و اسانس داره

خوشم میاد

توئینگز رنگ زرد عطر متوسطی داره

مهمان پسنده

ولی همونو به مادرم میدادم

میگفت بو نداره

چون اون از دوغزال و... خوشش میومد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برای مهمان باید یه چیز متوسط بگیریچون نوع چایی سلیقه اییه میزان عطری بودنش و‌....وگرنه ربطی به عطری ...

خوب اینایی که میگین در مورد همه صدق نمیکنه

سلیقه چای خودم چای قلم هست اونم بهاره و چین اول. ساقه های چای قلم باعث طعم گس میشه، برگ ها هم عطر و طعم و رنگ میدن به چایی.

وقتی جایی بو و عطر چای خارجی میشنوم یا طعم و رنگ تیره اونو میبینم ترجیح میدم کلا چای نخورم. 

البته خیلیا هم هستن از چای همون عطر و طعم از نظر من مصنوعی رو میخوان و نه طعم واقعی چای. به هر حال به قول شما سلیقه ها و عادات متفاوته

بیشتر ببینید