2777
2789
عنوان

با بچه لجباز چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
همون جلسه اول که داشت لج میکردباید بعد کلاس بلافاصله یا خودت میبردیش دفترتماس میگرفتی مادر یا پدرش ب ...

با مادرش صحبت کردم

باپدرش صحبت کردم

از این بچه هاس که  باباش خیلی بها می ده بهش

پرخاشگر شده

شبیه این دخترای راهنمایی که استینشون و می دن بالا

مدان ادامس می جون و اکیپ دارن و مدام می خوان با همه دعوا کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرش صحبت کردمباپدرش صحبت کردماز این بچه هاس که باباش خیلی بها می ده بهشپرخاشگر شدهشبیه این دخت ...

هر جلسه که شیطنت کرد دوباره ببرش دفتر

و بازم تماس بگیر

بگو دانش اموزا میان پیشم و ازش شکایت دارند و نمیزاره بقیه متوجه درس بشند

اونقدر بیارشون تا مجبورش کنند

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

عزیزم شما حقوق میگیری ک بتونی درس بدی و کلاس رو کنترل کنی، ن با فحش و بی احترامی،شما الگوی اونها هست ...

بله در صورتی که واقعا کسی عاملش نشه

اولا شما فکر می کنید که بچه ها چیزی بلد نیستن

فوش ها می دن که من به عمرم نشنیدم

و گاهی جایی یک نفر باید یک حرفی بشنوه 

که بدونه قرار نیست من مدام باهاش راه بیام

تنها واکنشم چشم غره و تذکر باشه

تاحالا یک چیزی بهش نگفتم که بخواد عرورش خورد بشه

و عاملی شده به این موضوع که مدام سو استفادهمی کنه

من دانش اموز دارم یادگیریش از بقیه دیرتر صورت می گیره

اون باید بیشتر توجه کنه گوش بده

اما نمی زاره

وسط درس ریاضی شروع کرد بلند خندیدن و به اون یکی گفت واااای دهنت 

چیزهایی که من دیدم و شما تصورشم نداری

هر جلسه که شیطنت کرد دوباره ببرش دفترو بازم تماس بگیربگو دانش اموزا میان پیشم و ازش شکایت دارند و نم ...

متاسفانه وقتی دانش اموز و دفتر می بری 

می گن که یعنی نتونستی این یک نفر و کنترل کنی؟

و اینکه نمی خوام از الان قبح دفتر رفتن براش بشکنه و تو راهنمایی مدام دفتر باشه

بله در صورتی که واقعا کسی عاملش نشهاولا شما فکر می کنید که بچه ها چیزی بلد نیستنفوش ها می دن که من ب ...

هر کدوم بی احترامی کردن نظم کلاس رو برهم زدن بزارشون گوشه ی کلاس سرپا رو ب دیوار وایسن

هر کدوم بی احترامی کردن نظم کلاس رو برهم زدن بزارشون گوشه ی کلاس سرپا رو ب دیوار وایسن

من می گم بیان جلوی کلاس سرپا وایسن و گوش بدن

شاید باور نکنی

اما جلوی کلاس هم رفتارهای نامناسبی داشت

و جدیدا هم تکلیف انجام نمی ده

من می گم بیان جلوی کلاس سرپا وایسن و گوش بدنشاید باور نکنیاما جلوی کلاس هم رفتارهای نامناسبی داشتو ج ...

راهش نده سر کلاس، که یا دفتر ازش تعهد بگیرن که اگر تکرار کنه یک هفته اخراج تنبیهی براش بزارن،نمیشه که عین یه سیب گندیده همه کلاس رو خراب کنه، فقط کاری که میکنی اصلا توهین نکن وگنه همه تقصیرا میفته گردن تو

راهش نده سر کلاس، که یا دفتر ازش تعهد بگیرن که اگر تکرار کنه یک هفته اخراج تنبیهی براش بزارن،نمیشه ک ...

با شناختی که دارم اصلا واسش مهم نیست

سرکلاس راهش ندم مدیر و معاون برخورد می کنن باهام

و بقیه موارد هم در حدی نیست که بخواد اخراج صورت بگیره

و تماااام این موارد باعث لج کردن بیشتر می شه

من دنبال راهکارم که دوستانه حلش کنم

نه باعث شه بیشتر لج کنه

خیلی جالبه میگن حقوق میگیری باید کنترل کنی!!!!

پس من و شما مادر ک دنیاش آوردیم باید حقوق بگیریم ک تربیت و کنترلش کنیم؟!!!

در غیر اینصورت ولش کنیم دیگه چون حقوق نمی‌گیریم!!

وقتی مادرش ب ایشون گفته چیکارش کنم تو روی منم بر میگرده و پرخاش میکنه چون باباش بهش رو داده از معلم چ انتظاری داری.

نمیگم معلم حق توهین داره،اما وقتی بچه ای رو خونواده نتونن کنترل کنن از معلم نباید توقع داشت و گفت وظیفته.ایشون در قبال یک دانش آموز وظیفه نداره،باید ۴۰ دانش آموز رو مدیریت کنه.حالا فک کنین توی اون چهل تا،ده تاشون مث این دختری ک گفتن باشه..

تصورش هم وحشتناک😩😬

هم خونواده هم معلم باید همکاری داشته باشن.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
با شناختی که دارم اصلا واسش مهم نیستسرکلاس راهش ندم مدیر و معاون برخورد می کنن باهامو بقیه موارد هم ...

تا حالا شده دوستانه باهاش صحبت کنین؟

چیزایی ک حالا تو فیلما من دیدم😅

مثلا با اطلاع خونوادش  با هم کافه برین و ازش دلیل لجبازیش رو بپرسین و باهاش دوس بشین؟!

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
می گم کهچون اون روز تو جلسه به مادرش گفتمو مادرش باهاش صحبت کردفرداش تو اردو رفتار بدتری و داشتفکر ک ...

تو کلاس پسرمنم یه بدترازاین هست علاوه بر بی ادبی درسم نمیخونه ولی گناه بقیه چیه 

تا حالا شده دوستانه باهاش صحبت کنین؟چیزایی ک حالا تو فیلما من دیدم😅مثلا با اطلاع خونوادش با هم کاف ...

اون مال فیلماست معلم بنده خدا چقد توان داره که بعدکلاس بخواد بچه مردمو بیرونم ببره این تربیت وظیفه خانوادشه 

خیلی جالبه میگن حقوق میگیری باید کنترل کنی!!!!پس من و شما مادر ک دنیاش آوردیم باید حقوق بگیریم ک ترب ...

ده تا که نیست معمولا یکی دونفره بقیه از معلم حساب میبرن مخصوصا دبستان

تا حالا شده دوستانه باهاش صحبت کنین؟چیزایی ک حالا تو فیلما من دیدم😅مثلا با اطلاع خونوادش با هم کاف ...

بله چون بعل دستیش کهدانش اموز نیاز به تلاشه

و فقط با اونحرف می زد و می خندید

الان که بغل دستیش جا به جا شده

سعی داره کل کلاس و بهم بریزه

اون روز تو اردو که دیدم که داره اذیت می کنه

جوری رفتار کردم که اصلا نمی بینمش

وقتی خودش تنش می خاره تو اردو بدون گفتن به من می ره جایی که تو دید نیست و پر از کارگره مرده

به حدی کفریم کرده بود که به خودم گفتم به درک 

بزار هر بلایی که دوست داره سرش بیاد

اما خوب به هوای بطری اب پر کردن با فاصله دنبالش بودم🚶‍♀️