2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی میترسم .تازه همکلاسیشه

با یه خط دیگه به شماره دوست پسرت به پیام بده بگو فلانیم بعد باهاش عاشقانه صحبت کن اگه جواب داد یعنی باهام رابطه دارن ولی نه اگه تعجب کرد از پیامات یعنی که چیزی بینشون نیست 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
هر دو ۲۳

خب مشخصه که انتخابی که یه پسر توی ۱۹ سالگی داشته و لانگ هم هست؛ و خیانت هم میکنه؛ تهش چیه!

بعضی وقتها فکر میکنم دخترها خودشون بیشتر باعث خیانت هستن؛ خودشون رو کم ارزش میبینن

چون بعضیا تحت هر شرایطی حاضرن توی رابطه بمونن و طرف هم میبینه اتفاقی نمیفته به رفتارهاش ادامه میده. و بعد تازه خوشحال هم هستن که من اول بودم (حتی بعد از ازدواج)

یا بعضیا میدونن که اون پسر توی رابطه هست یا حتی متاهله و باهاش دوست میشن.

واقعا نمیدونم به چیه یه بچه خیانتکار دلت خوشه!

این یعنی سو استفاده از احساسات 

هر جا هست یکی برا خودش دست و پا میکنه در نهایت یا مامیش براش زن میستونه یا ددی و یا خودش هر وقت تصمیم به ازدواج گرفت، با همکارش یا  کسی که دم دسته بدون معطلی و وسواس و عیب و ایراد گرفتن ازدواج میکنه. 

کلا در لحظه خودشو سرگرم میکنه