2777
2789

منم دانش اموزام میگن روز دختر هر چی برامون گرفتی روز معلم برات میگیریم،تازه من روز دانش اموز براشون اکسسوری مو گرفتم

تازه خیلی پررو و بیتربیت و ضعیف و درسنخون تشریف دارن،گفتم هیچی ازتون نمیخوام چون نمیخوام تو رودربایستی گیر کنم نمره هاشونو بهتر بدم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دانش اموزام میگن روز دختر هر چی برامون گرفتی روز معلم برات میگیریم،تازه من روز دانش اموز براشون ...

سلام

چه دانش اموزای پرو و پر توقع!

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
بیشتر ببینید
چقد خوبه اینطوریبنظر من پول بهتره تا کادوهایه دیگه

اره 

هم فشار کمتری رو تک تک اولیاست و هم هدیه باارزشی میشه

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
بیشتر ببینید
خیلی افتضاحن متاسفانه بچه های حاشیه نشین اکثرا اینجورن فقط یکیشون پدرو نادرش تحصیلکردن هی به بقیه می ...

خدا به دادت برسه عززززیزم  

بیشتر ببینید

مدرسه دختر۱۵۰نفری گذاشتن ازاون۱۵۰هم۵۰واسه جشنه  

ازبس بداخلاقه کسی دست ودل چندانی نداره براش خرج کنه  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم دانش اموزام میگن روز دختر هر چی برامون گرفتی روز معلم برات میگیریم،تازه من روز دانش اموز براشون ...

کلاس چندمن؟با رک گوییشون کاری ندارم ولی پشت سرهمه دانش آموزامیگن این حرفوامسال چون چن روز با هم فاصلست فقط  روز دختر ببرشون توحیاط براشون بستنی بخر مگه چن میشه دلشون شاد میکنی خدابرات جبران میکنه همیشه توذهنشون میمونه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
کلاس چندمن؟با رک گوییشون کاری ندارم ولی پشت سرهمه دانش آموزامیگن این حرفوامسال چون چن روز با هم فاصل ...

ششم هستن،خیلی هم باهاشون مهربون و پایم 

اصلا دوست ندارم چیزی بیارن چون خودشون و خانوادهاشون یجورین،مثلا فکر میکنن با اوردن یه ظرف ایرانی دیگه من میلیاردشدم و اونا به فقر و فلاکت رسیدن،همشون معتقدن معلما پولدارن،یجوری نگات میکنن،همش میگن خانم شما که پولدارین 

در صورتیکه همشون خونه دارن و من مستاجرم،بعضیاشون ماشین پدرشون شاسیه و ما پرایدیم 

تیپ پدر و مادر همشون هم از من پولدارتر میزنه 

کلاس چندمن؟

اولینباره میشنوم معلم کادوی روز دختر و روز دانش آموز میده

دختر من کلاس اوله شاگرد زرنگ بود معلمش بخاطر 20 تا شدن ستاره ش خودش کش مو گرفته بود براش

منم عوضشو دراومدم یه کیک خونگی پختم مخصوص برای خود معلم دادم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

کلاس چندمن؟اولینباره میشنوم معلم کادوی روز دختر و روز دانش آموز میدهدختر من کلاس اوله شاگرد زرنگ بود ...

ششمن،من هر سال برا شاگردام هم عیدی هم روز دانش اموز هدیه گرفتم و میگیرم.

امسال استثنائا عیدی نتونستم بگیرم چون یکم شرایط مالیمون بهم خورد ولی روز دانش اموز گرفتم براشون.

تازه براشون خوراکی و شیرینی مناسبتی و میوه و اینام میبرم 

کلاس ششمن 

ششمن،من هر سال برا شاگردام هم عیدی هم روز دانش اموز هدیه گرفتم و میگیرم.امسال استثنائا عیدی نتونستم ...

دمت گرم 

خدا قوت

ولی کاری کن که بد عادت نشن

احساس میکنم شدن که اینجوری میگن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دمت گرم خدا قوتولی کاری کن که بد عادت نشناحساس میکنم شدن که اینجوری میگن

جنبه ندارن کلا،خانوادهاشونم همینن 

اگه بدونی چیا میگن ،چکارا میکنن،اصلا چیزی بنام تربیت درشون وجود نداره.

والا ندیدم دختر دعوا و بزن بزن تو کوچه راه بندازه،یه فحشای زشتی تو راه بهم میدن،یه حاضرجوابیایی دارن که من فقط دهنم وا میمونه،کلا از کلاس اول همینجورن منطقشون