2777
2789
عنوان

بیایین ببینین مادرشوهرم ب مامانم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 81415 بازدید | 619 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید چ غلطی بکنم

یه حرفی زده جوابشم شنیده ول کن بگذر، ببین این همه کاربر که میگن بیخیال شو همشون ۱۰ ۲۰ سال تجربه زندگی مشترک دارن 

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید
سلیطه مال ی ثانیشه اصلا محال ممکنه یکبار ما این عقربو بیینیم بهمون نیش نزنهبنظرت چیکار کنم مغزم دیگ ...

ولش کن باهاش گیس و گیس کشی راه ننداز 

ازش دوری کن 

رفت و امدت و محدود کن

بابا سر لباس اوردن شوهرم نمیگم کسر این ک مادرش حرف مفت زده

میدونم عزیزم...

میدونم الان عصبی عروس زیبا

چند روز دیگه عروسیته آخه چرا اوقات خودتو تلخ کنی بعدا حسرت بخوری...

محلش نده برو سر زندگیت گاماس گاماس پاشو ببر از دخالت و حرف مفت...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
ولش کن باهاش گیس و گیس کشی راه ننداز ازش دوری کن رفت و امدت و محدود کن

من ازش دوری میکنم بشرطی ک بعد عروسی دم ب دیقه پا نشه بیاد خونم

این ب بهونه نگرانی مطمئنم هر روز میخواد بیاد خونم