2777
2789
عنوان

روز کنکور چجوری بودید2

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
نخونده بودم استرسم نداشتمسر دفترچه سوم فقط چشمم به ساعت بود که تموم شه بره

اخه من بایدم استرس داشته باشم اخه پزشکی میخام :(

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزمخواستم دلداری بدم بعضیا خود کم بینی دارن اخه

مرسی عزیزم .. نه واقعا خودکم بینی نیست بخدا اگه وضع کتاب زیستمو ببینی و با درصدم مقایسه کنی شوکه میشی هعی زیست دوست داشتنی پیرم کردی 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

منم از استرس گریه میکنم همینجوریمم درس میخونم

امروز دوتا مسکن خوردم برا این سردرد هیچکدوم جواب ندادن حس ادمای روانی رو دارم

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

کامل بگم من استرس نداشتم ولی خب اونجا که رفتم شماره ها رو چسبونده بودن بین شماره ها گشتم صندلیمو پید ...

الکی میگن نخوندیم برعکس

منم ب خودم خوراکی میبرم ولی امسال جدیم از این مسخره بازیا پرهیز میکنم تو کنکور اخه رتبه خوب میخام 

اما روز خوبی داشتیه:)

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

منم ی عالمه وقت روش گذاشتم امروز خیلی خورد تو ذوقممم خیلییی زیاد

منم منم :) کاظم بمیری با سوالات

منم منم :) کاظم بمیری با سوالات

کاظم اون دنیا کارش دارم

هزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه 

راستی ی سوال میدونی کسی ک تو ۲۴ آزمون حدودا ۸۰۰ پاسخ صحیح داشته ترازش چنده یعنی وضعش خوبه یا نیست ؟

کاظم اون دنیا کارش دارمهزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه راستی ی سوال م ...

دقیقاااا نمیدونم یکم کمه انگار ولی حدود 6000 شاید باشه

کاظم اون دنیا کارش دارمهزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه راستی ی سوال م ...

24 اصلی ؟ اگر اصلی خیلی افضاحه وضعش

اره چطور؟؟

اگر منظورت باشگاه 500 تایی تو قلمچیه  که قلمچی علاوه بر ازمون های اصلی اون مشابه و هدف گذاری اگر داده اونارو هم اضافه میکنه 

خلاصه اون سطحش خیلی ضعیفه در حد تراز زیر 5000