2777
2789
عنوان

وای فرض کنید کههههه

55 بازدید | 6 پست

اینهمه از مردای نی نی سایتی بدتون میاد و خوشتون نمیاد که اینجا باشن که البته عاقلانه هم هست بفهمید شوهر خودتون تو سایت کاربری داره چه واکنشی نشون میدید؟         من احتمالا ادم سابق نشم

کاربری برای  دونفره 🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هرچیم فک میکنم باز حس میکنم اون اقایی ک میاد اینجا ی مقدار مریضه ب احتمال زیاد

اخه اینجا خیلی تاپیکای چیز میزنن فلان ترشحو دارم فلانم فلان شد اون اونجور شد پریود نمیشم و ...

یا تاپیکای مادر شوهرم اونجور گفت و این لوس بازیا 

خب ی مرد چرا باید تو این محیط باشه

چیش برای ی مرد نرمال جذابه ؟ 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

من هرچیم فک میکنم باز حس میکنم اون اقایی ک میاد اینجا ی مقدار مریضه ب احتمال زیاداخه اینجا خیلی تاپی ...

همین خیلی بده بعضیا مریض مخفین مثلا ممکنه با خودت بگی عجب اقای متشخصی اما این فقط ظاهرش باشه

کاربری برای  دونفره 🙄

همین خیلی بده بعضیا مریض مخفین مثلا ممکنه با خودت بگی عجب اقای متشخصی اما این فقط ظاهرش باشه

دقیقا از روی ظاهر نمیشه قضاوت کرد اصلااا

ی بار ی مسابقه خارجی بود داشتم میدیدم بعد یکی ی چهره اروم و بسیار بافرهنگ و متشخصی داشت ، بعد اولین نفر بود که پیشنهاد تقلب کردن تو اون بازیو داد فهمیدم چ ذات پلیدی پشت ظاهرشه😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

دقیقا از روی ظاهر نمیشه قضاوت کرد اصلااای بار ی مسابقه خارجی بود داشتم میدیدم بعد یکی ی چهره اروم و ...

دقیقا همینه خود من بهم میاد خیلی عبوس باشم ولی نیستم اصلا

کاربری برای  دونفره 🙄