2777
2789

بدترین چیزی که میشه ازکسی شنیداینه که به آدم بگن توخیلی مهربونی یعنی این جمله برامن ازصدتافحشم بدتره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین چیزی که میشه ازکسی شنیداینه که به آدم بگن توخیلی مهربونی یعنی این جمله برامن ازصدتافحشم بدتره

بعد این میدونی چه جمله ای بده؟ اینکه میگن تو خیلی قوی هستی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
بعد این میدونی چه جمله ای بده؟ اینکه میگن تو خیلی قوی هستی

به من کسی تاحالاکسی نگفت قوی هستی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

همه به من میگن 

ولی من هربار از یه اتفاق بد جون سالم ب در میبرم فکر میکنم بخاطر کارای کوچیک خیریه ک انجام دادم 

حانا درسته 🙏🦋درخواست دوستی ممنوع 

به من کسی تاحالاکسی نگفت قوی هستی

باز یک هیچ از من جلویی.. هر کس بهت گفت قوی هستی فرار کن چون میخواد ازت سو استفاده کنه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم