2777
2789
عنوان

سخته بخوام با خواستگارم بهم بزنم

464 بازدید | 41 پست

یکماه و نیمه در ار تباطیم 

اما فقط 3 بار همو حضوری دیدیم بیرون 

همه چیزش اوکیه اخلاق و همه چی 

فقط حس مردونه ازش نمیگیرم 

نمیدونم چجوری بگم 

انگار به دلم نشسته 

مشاورم گفت به خودت فرصت بده 

نمیدونم بازم ببینمش یا تموم کنم 

اون خیلی دوسم داره خیلی زیاد 

واقعا حسه بدیه 

البته بهم گفته سر سفره عقد هم فهمیدی منو نمی خوای بگو نه من پشتتم 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   
چطوری حس مردونه نمیگیری یعنی چه کارهایی میکنه

نه اشتباه منظورمو گفتم 

منظورم اینه که وقتی کنارشم انگار داداشمه 

نتونستم به عنوان همسر کنار خودم تصورش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم که آدم باشعوریه...بهش فرصت بده شاید ازش خوشت اومد

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
بیشتر ببینید
بنظرم که آدم باشعوریه...بهش فرصت بده شاید ازش خوشت اومد

مشاورم هم همینو گفت 

ولی گفت این حس باید از بین رفته باشه و باید دوسش داشته باشی 

خود خواستگارم میدونه 

ولی من احساس گناه دارم 

ببین همه چی فقط اخلاق خوب نیس 

اینو یادت نره 

خیلیا هستن که اخلاقشون خیلی خوبه اصن دو نفر جدا حیلی خوبن ولی باهم در کنار هم ترکیب جالبی نیستن 

اگه به دلت نیس ردش کن باید به دلت بشینه یه کشش داشته باشی نسبت بهش تا بتونی ادامه بدی و به دوس داشتن ختم شه 

ببین همه چی فقط اخلاق خوب نیس اینو یادت نره خیلیا هستن که اخلاقشون خیلی خوبه اصن دو نفر جدا حیلی خوب ...

آره دقيقا 

از اون موقعی که می خوام بهش بگم ما نمیتونیم باهم باشیم میترسم 

نمیدونم وابسته شدم یا دلم میسوزه یا چی 

ولی خودش میگه اگه از ته دلت منو دوست نداری بگو نه 

میگه وگرنه من دنیارم به پات بریزم به چشمت نمیاد 

مشاورم هم همینو گفت ولی گفت این حس باید از بین رفته باشه و باید دوسش داشته باشی خود خواستگارم میدونه ...

ببین مشاوره ها بیشتر به روش غربی مشاوره میدن...شنیدی میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن...اگر نه ازش بدت میاد و نه خوشت میاد پس بهش فرصت بده چون ممکنه بهش حس پیدا کنی...!

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
بیشتر ببینید
ببین مشاوره ها بیشتر به روش غربی مشاوره میدن...شنیدی میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن...اگر ن ...

منم دارم به خودم فرصت میدم 

دعا کن برام خیلی سردرگم شدم 

با خاستگار مگه بهم میزنن؟اون دوس پسر یا نامزد نبود؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
آره دقيقا از اون موقعی که می خوام بهش بگم ما نمیتونیم باهم باشیم میترسم نمیدونم وابسته شدم یا دلم می ...

راس میگه بنده خدا 

ینی چی دلم میسوزه تازه اول راهی یه ماه چیزی نیس ک بخای وابسته بشی با ترحم ک نمیشه زندگی کرد عزیزم 

اگه نمیخایش نه به خودت ظلم کن نه به اون بنده خدا 

نشد غصه نخور وقتش برسه یکی میاد تو زندگیت با تموم وجودت میخایش 

هر چند الان تو یه ماه قرار نیس دوسش داشته باشیا جونت براش دربره فقط با ی کششی باشه برا ادامه دادن ک گویا شما این کششو ندارین