2777
2789
به عنوان کسی که پارسال کنکور فرهنگیان دادم باید بگم اصلا الان وقت ناامید شدن نیست بشین کتابت رو تورق ...

قبول شدیییی یا عین من پشتی؟

خیلی وحشت دارمممم

دلم خیلییییییییییییی گرفته

༺🖤༻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه سوالا رو تحلیل میکنم همش اینجوریم که آهااا راست میگیا ولی خب سر آزمون مغزم کار نمیکنه دستم کنه ت ...

هعی تف

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

به عنوان کسی که پارسال کنکور فرهنگیان دادم باید بگم اصلا الان وقت ناامید شدن نیست بشین کتابت رو تورق ...

اخه مثلا من وقتی از پس کنکورای سالای پیش بر نمیام چه امیدی به امسال هست؟

入学試験を待っています

@دختر_رنج چیکاررر کردی😖😫😫😫

سلام گلم 

من ندادم امروز رو😢

چطور دادی تو ؟؟؟

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید
قبول شدیییی یا عین من پشتی؟خیلی وحشت دارممممدلم خیلییییییییییییی گرفته

من قبول شدم منم وحشت داشتم امروز تو خوابگاه نشسته بودیم در مورد کنکور حرف می‌زدیم دیدم همه بچه ها با استرس و وحشت اومدن بیشترشون میترسیدم قبول نشن ولی شدن امیدت به خدا باشه. نتیجه زحمات رو میبینی